La Manga - Brøndby IF-Tromsø 2-0

19.02.2001 00:00

Kampen slut 2-0 til Brøndby IF

Så er kampen fløjtet af. Det blev en 2. halvleg på det jævne. Vi startede godt, men spillet jævnede ud mod slutningen af kampen. Efter chancerne en fortjent sejr.

Efter 30 min. af 2. halvleg stadig 2-0

Peter Madsen er gået ud og ind er kommet Anders Rasmussen. Anders går ind på venstre fløj i stedet for Ruben Bagger der så går helt frem ved siden af Graulund. Kampen er blevet lidt mere jævn de sidste 10 minutter, men vi har stadig overvægt i spil og chancer.

Efter 15 min. af 2. halvleg stadig 2-0

Efter pausen har Brøndby overtaget spillet, og har inden for det første kvarter haft 3 hjørnespark. Nu fører vi også i chancestatistikken, hvor den nu står 8-6 til os. Spillet er blevet meget mere flydende her fra 2. halvlegs start. Kenneth Rasmussen har haft endnu et frisparksforsøg lige udenfor feltet, men det blev reddet helt nede ved foden af den ene stolpe.

2. halvleg igang kl 15.28

I pausen er der foretaget to udskiftninger. Ud er gået Oumar Barro og Thomas Lindrup, og ind er kommet Peter Graulund og Ruben Bagger. Peter Graulund går ind på toppen og Ruben Bagger går ind på venstre fløj. Stadig 2-0 til Brøndby.

Efter 45 minutter stadig 2-0

Stillingen efter 1. halvleg er 2-0. Begge hold har haft 4 chancer, vi har bare scoret på de to. Søren Krogh har sammen med Thomas Lindrup været de mest fremtrædende i 1. halvleg. Kampen bliver overværet af 104 tilskuere. Vores udsendte (Emil Bakkendorff) har selv talt dem

Efter 42 minutter 2-0 til Brøndby

Efter 41 minutters spil 1-0 ved Oumar Barro og minuttet efter 2-0 ved Kenneth Rasmussen direkte på frispark. Det første mål var et godt gennemspillet angreb i højre side, hvor 1. halvlegs bedste spiller Søren Krogh lagde den ind til Barro der scorede sikkert. Minuttet efter blev der begået frispark mod Krister Nordin lige uden for feltet, og det frispark placerede Kenneth Rasmussen helt ude ved den ene stolpe.

Efter 35 minutter stadig 0-0

Oumar Barro har lige haft et skud på stolpen, efter et godt gennemspillet angreb. Lindrup erobrede bolden midt på banen og sendte Peter Madsen afsted. Den efterfølgende aflevering sendte Barro så på stolpen.

Efter 30 minutter stadig 0-0

Det er Tromsø der er kommet bedst fra start. De får stoppet vores opspil på midten med meget stærkt fysisk spil. Det står 3-1 til Tromsø hvis vi ser på de chancer der har været. Tromsø har endvidere haft 4 hjørnespark, og vi har stadig vores første til gode.

Efter 15 minutter stadig 0-0

Der er ikke rigtig kommet gang i noget flydende spil fra nogen af siderne. Tromsø har haft en farlig chance efter hjørnespark, og Brøndby har haft en halv chance efter opløb i højre side.

Så er kampen igang

Kampen fløjtet igang kl. 14.32. Det er overskyet og der står en strid blæst på langs ad banen. Brøndby har modvind i første halvleg.

Live opdatering fra Brøndby IF - Tromsø

Også fra La Manga er der selvfølgelig nyt ca. hvert kvarter, eller når der bliver scoret.