Krister Nordin m.fl. skadede

22.02.2001 00:00

Dagen før den sidste kamp på La Manga er listen over spiller, der ikke er klar således ud:

Krister Nordin: Fik et ordentlig skrub på sin læg og træk på inderste ledbånd i knæet. Dog ser det forholdvis fredeligt ud. Jeg forventer dog ikke, at Krister bliver klar til morgendagens kamp.

Dan Anton Johansen: i dag feber- tvivlsom i morgen.

Martin Smith: Gør store fremskridt. Jeg tror ikke første træningskamp ligger langt ude i fremtiden.

Ruben Bagger: Har en forstrækning i baglåret. Løbetrænede for sig selv i dag. Jeg forventer, at han bliver skånet i morgen.

Kenneth Rasmussen: Achillessene problemerne er ved at være overståede. Nu har Kenneth reddet sig et par store vabler under fødderne. Det vil formodentlig betyde, at han ikke er klar til i morgen.

Anders Rasmussen: feber i dag- tvivlsom i morgen.

Peter Foldgast: Genoptræningen efter korsbåndoperationen forløber godt. Lidt øm i det opererede knæ i dag. Vi venter ikke Peter klar før til sommer.

Allan Olesen: Brækkede et ribben i landskamp 6 februar. Har ikke kunnet deltage i træningen hernede. Har dog kunnet styrketræne med Foldgast. Vil forhåbentlig kunne træne normalt med igen om 1 uges tid.

er Ankergren: trænede i dag med målmandstræner Jørgen Henriksen efter det vrid han fik i knæet forleden. Jeg tror alligevel Åge venter med at bruge er til vi er hjemme igen.

Kim Drejs: fik et vrid i knæet samme dag som er og kan endnu ikke træne. Den ene menisk er trykket, men vi regner dog kun med det vil vare nogle få dage før Drejs er klar igen.

Mikkel Jensen har fået det bedre under træningslejren. Det samme har Pter Graulund, der dog stadige har lyskegener. Daugaard, Kenneth Larsen og Lindrup trænede med i dag uden problemer.