Brøndby TV på DK 4

17.02.2001 00:00

Inden afrejsen til La Manga nåede jeg telefonisk, at få aftalt med Stig Hassner, der er chef på DK 4, at vi i foråret indleder et samarbejde. Den formelle aftale er endnu ikke underskrevet, men det er formaliteter, som jeg forventer bragt på plads, så snart vi er tilbage fra La Manga..

Meningen er, at Brøndby IF får sin egen udsendelse en gang ugentligt med nogle ugentlige genudsendelser. Der bliver spillerinterviews, baggrundshistorier, optagelser fra træningen o.s.v

DK 4 satser på allerede at starte optagelserne i den kommende uge her på La Manga. Planen er nemlig , at et TV hold fra DK 4 kommer herned på tirsdag for at følge holdet. Jeg håber det nås, selvom det er med kort forberedelsestid for TV folkene.

Det nye samarbejde respekterer naturligvis til punkt og prikke den indgåede aftale med TV3, men den bliver et meget fint supplement til TV3' s i forvejen gode dækning af fodbolden i Danmark..

Såvel DK 4 som vi glæder os meget til samarbejdet. Dansk fodbold på DK 4 dækkes af en virkelig kender af dansk fodbold nemlig Tommy Troelsen tidligere topspiller for Vejle og det danske A landshold, men bl.a. også med en fortid som træner for det danske U21 landshold..

For DK 4 gælder det selvfølgelig om at få flere seere til programmerne og i den henseende er Brøndby IF's store landsdækkende tilhængerskare interessant.

For os i Brøndby IF er det naturligvis vigtigt, at vi nu også på den måde kan give et nyt tilbud til vore fans og tilhængere over hele landet. Specielt for de, der bor langt fra Brøndby Stadion er medier som TV og Internet jo ekstra betydningsfulde.

Om alt går vel, så vil man kunne se den første Brøndby IF udsendelse på DK 4 i begyndelse af marts.