Brøndby IF - Stabæk 0-2

23.02.2001 00:00

Dagens træningskamp i La Manga sluttede 2-0 til Stabæk hvilket ikke kan siges at være uretfærdigt i kraft af nordmændenes gode anden halvleg. Efterhånden som kampen skred frem blev Stabæks fysik og hyperfarlige kontraløb udslagsgivende. Bedste Brøndbyspiller i dag var uden tvivl Mogens Krogh som diskede op med storspil og adskillige gode indgreb.

Efter 85 minutter 0-2

Stabæk bragte sig foran 2-0 da en Stabækspiller slap fri i højre side af feltet hvorefter han spillede skråt tilbage til en fri medspiller der scorede uden chance for Mogens Krogh. Stabæk er hele tiden farlige på hurtige opløb, vi derimod har på trods af meget spil midt på banen svært ved at trænge igennem nordmændenes effektive defensiv.

Efter 70 minutter 0-1

Brøndby foretager endnu en udskiftning, Søren Krogh ud, Kenneth Larsen ind. Stabæk spiller i denne fase af kampen meget på kontra hvilket har resulteret i en del farlige situationer som Mogens Krogh dog har klaret for os.

Efter 60 minutter stadig 0-1

Anden halvleg er indtil videre meget jævnbyrdig. Peter Madsen og Oumar Barro har begge haft store chancer som var tæt på at resultere i mål, Stabæk har også været meget tæt på en enkelt gang. Iøvrigt har Brøndby foretaget endnu en udskiftning, Per Nielsen er humpet ud efter at have fået et skrub i en tackling, Joachim Bjerg kom ind i stedet for.

Anden halvleg i gang

Brøndby har benyttet pausen til at foretage 3 udskiftninger. Ud er gået Jonson, Graulund og Kenneth Rasmussen, ind er kommet Madsen, Barro og Mikkel Jensen. Det ser ud til at vi starter anden halvleg med en 3-5-2 opstilling med Barro og Madsen på top, og Per Nielsen, Dan Anton og Ravn i tre-back kæden

Pause: 0-1

Stabæk overtog i kraft af deres fysik i nogen grad styringen i de sidste 10 minutter af første halvleg, chancefordelingen siger nu ca. 10-5 til os.

Efter 42 minutter 0-1

I det 33. minut fik Stabæk bragt sig foran på et langskud fra kanten af feltet som klinede sig ind ved den ene stolpe, Mogens var chanceløs. I det 42. minut havde Stabæk igen en friløber som Mogens klarede. Chancefordelingen i kampen siger indtil videre 8-10 chancer til os, 3 til dem.

Efter 30 minutter stadig 0-0

I det 17. minut fik Stabæk en friløber fra egen halvdel men Mogens fik klaret til hjørne. Efter 20 minutter fik Brøndby skabt et godt angreb som endte med at Søren Krogh blev spillet næsten fri i feltet men afslutningen blev flot blokeret af Stabækforsvaret. I det 24. minut var det så Graulunds tur til at være tæt på at bringe Brøndby foran.I det 28. minut blev Auri nødt til at lade sig skifte ud med en øm lyske, Dan Anton kom ind i stedet for.

0-0 efter 15 minutter af første halvleg

Brøndby har haft bolden mest og der er allerede skabt en del udmærkede tilbud, blandt andet har både Kim Daugaard og Magnus Svensson sendt langskud lige over nordmændenes mål

Kampen er i gang

Stabæk vandt lodtrækningen og får fordelen af at starte. Det er som sædvanligt perfekt fodboldvejr, let overskyet, vindstille og ca. 20 grader i skyggen

Klokken 16:30 dansk tid spiller Brøndby IF sin tredie og sidste kampi La Manga i denne omgang. Dagens modstander er Stabæk fra den bedste norske række, tippeligaen, hvor de det blev til en femteplads i sidste sæson