Brev fra Peter Graulund

21.02.2001 00:00

Jeg har fået den ære med mine egen ord fortælle lidt om, hvad der sker på vores træningslejr her i Spanien, fodboldmæssigt, men også lidt om, hvad der sker, når vi forlader træningsbanerne.

Det kan være, at nogle blive lidt overrasket over, hvad vi laver, når vi har ?fri fra job?. Vi gør alt, hvad vi kan for at slappe af og hygge os mest muligt.

Først lidt om træningen og om aftenens kamp.

Træningen forløber som planlagt (tror jeg i hvert fald, Åge har ikke sagt det modsatte ? endnu !). Det er en fornøjelse at komme sydpå, hvor banerne er perfekte. Vejret er suverænt. Vi kan træne i shorts og t- shirts. Det gør, at humøret er væsentligt bedre, end når vi skal pakkes ind i hue og vanter, og have lag på lag og en regnjakke over bare for, at vi kan holde varmen.

Vi bor på et 5 stjernet hotel og det krydret med det jeg nævner ovenfor, betyder at alle rammer for at vi kan/ burde få det optimale ud af denne tur, er helt i top.

Vi har her til aften igen vundet vores træningskamp. Denne gang med 3-2 over et lokalt spansk 2.divisionshold, dog ude at vi spillede prangende. Jeg vil dog overlade yderligere kommentarer om kampen til eksperter..

Desværre har vi lidt sygdom og skader i truppen, men for de fleste ser det ud som om det ?kun? er småskavanker, som de nok skal blive fri for til turneringsstarten. Jeg har selv et lyskeproblem, som jeg ikke helt kan slippe af med, og hvordan jeg skal blive 100% fit har jeg ikke nogen ide om lige nu, men jeg arbejder på det.

Det har været skønt at se Martin Smith med fodboldstøvler på igen. Dejligt, at han er på rette vej. Det glæder os alle !

Så til det lidt mere useriøse om, hvordan vi slår vores tid ihjel mellem aftensmåltiderne og næste dags morgenmåltid.

Vores fælles mødested er altid ? Fys-rummet?, hvor vores 24 timers hårdt arbejdende massør Carsten og fysioterapeut Palle bor. Her slapper vi af, er sociale, hygger og ser TV, ser DVD eller bliver masseret og puslet om.

Andre - jeg sladrer ikke ? men det er de unge i truppen, får tiden til at gå med at forvirre og hyle vore nye og kære holdleder Søren ud af den. Blandt ved at ændre numrene på værelseslisten. Så når Søren ringer for at vække 2 spillere til morgenmad, så vækker han i stedet en stakkels englænder, og de 2 spillere får han ikke fat i, så de kommer måske for sent til morgenmaden.

Andre spiller playstation eller kort. Men ellers sidder vi bare og snakker og hygger os i de mange timer vi har sammen på sådan en træningslejr. Vi får vendt verdenssituationen og snakket om alt muligt.

Men det kan være en aften vi der ikke rigtigt sker noget. Men ind i mellem bliver vi ramt af lejrkuller. Vi elsker en god joke, og at tage pis på hinanden, så længe det er harmløst.

Vi har arbejdet hårdt på banerne i denne uge, så i aften har Åge givet lidt senere sengetid og også til en enkelt øl efter maden. Det betyder sikkert, at en del skal på Casino?et her på hotellet, men kl. 1 er seneste sengetid. I morgen bliver vi ikke vækket, da vi kun træner om eftermiddagen, så en del af spillerne vil sikkert sove længe.

Til sidst vil jeg sende en varm hilsen til alle Brøndby fans fra os alle i truppen her på La Manga. Vi har det godt, men vi glæder os til at komme hjem til venner og familie, og så skal vi jo heldigvis snart i gang med den første kamp på Brøndby Stadion. Vi ses 4 marts.

Med venlig hilsen

Peter Graulund