Auri venter at være klar mod Viking

25.02.2001 00:00

Det var med bekymring, at Åge Hareide i kampen forleden mod Stabæk, hørte Auri for-lange at blive udskiftet. Det gav et stik i venstre lyske.

'Jeg ville ikke risikere, at skaden blev værre' siger Auri. 'Jeg har det godt, mærker ikke noget til skaden. Jeg har ikke prøvet at løbe, men jeg regner helt sikkert med at være klar mod Viking på søndag på Brøndby Stadion.'

Auri valgte at sende afbud til Litauens landshold i den kommende uge for ikke at risikere, at skaden bliver værre. Det er unægteligtogså bedre at blive helt kampklar via daglige behandlinger i Brøndby end at skulle ud i en landskamps strabadser tidligt på sæsonen. Efter at Auri som anfører for Litauens landshold sidste forår havde meddelt forbundet, at han først ville spille igen, når forholdene for spillerne var i orden. Det er nu bragt på plads, og Auri er klar til at stille op for sit land, men altså ikke denne gang.

Iøvrigt er Auri under opholdet på La Manga blevet tilbudt en ny 5 årig kontrakt med Brøndby. Familien Skarbalius er faldet godt til i Danmark, og Auri har givet udtryk for, at han gerne bliver iBrøndby nogle år endnu. Det har vi i Brøndby altså med det nye kontrakttilbud også tilkendegivet vores interesse for.Auri spillede en virkelig god sæson i 2000, og er en meget populær person i spillertruppen og blandt vore fans. Vi håber kontrakten kan være på plads inden turneringsstarten.