SpillerChat Mogens Krogh del 2

12.12.2001 00:00

< Almedin Cesko > hej Mogens når nu du ligger støvlerne på plads hvem tror du så overtager dig bliver det Drejs eller Ankergren
< Mogens Krogh > Det er meget svær for mig at gi' et entydigt svar på det. Jeg synes de ligger meget tæt på hinanden præstationsmæssigt, så det bliver nok den der udvikler sig mest.
< Lisbeth Stensgaard Aage > Tak for en super redning igår - god juleferie Mogens. Og held og lykke med foråret.
< Mogens Krogh > Tak i lige måde.
< Jonas kristiansen > syntes du at sas-ligaen skal vises på landsdækkende tv
< Mogens Krogh > Kampene skal ses på stadion.
< Mikkel Andersen > Hvad har du tænkt at lave efter fodbolden karrieren ???
< Mogens Krogh > Jeg tror jeg får en eller anden jobfunktion i klubben. Den præcise jobbeskrivelse er jeg stadig lidt usikker på, men det bliver ikke træner.
< steen markussen > ok ok ok ok nu er du blevet rost nok for din redning igår ( og det er fortjent !! du er jo vores gud) MEN hvad med 1-0 målet i Lyngby burde du ikke have nappet den eller hvad :-)
< Mogens Krogh > Så vidt jeg husker blev målet til rundens mål, men på en god dag havde jeg måske nappet den.
< Lars Houlind > kan du huske din bedste redning i hele din karriere ?
< Mogens Krogh > Nej, det kan jeg faktisk ikke, men i nyere tid mindes jeg stadig redningen mod Bayern München, hvor Elber sparkede fra meget kort afstand.
< Mikkel Andersen > Skal i spille sommerkamp i Vejen, i år 2002, det går der nemlig rygter om...
< Mogens Krogh > Jeg ved, at vi skal på tourne efter sæsonafslutningen, men om turen går forbi Vejen, ved jeg ikke.
< Philippe van Wonterghem > Hej Mogens hvem spiller bedst i dit forsvar Auri, Per, Kenneth eller Dan Anton?
< Mogens Krogh > Jeg synes at hele forsvarskæden har spillet utrolig stærkt gennem lang tid, men vil gerne fremhæve Per Nielsen som får større og større betydning for Brøndby IF.
< Nikolaj Kjeldsen > Hej Mogens, nu når Hareide skifter klub og hvis Brøndby ikke kan få fat i en anden Michael Laudrup f.eks. ville du måske så overveje at blive træner for Brøndby bare en periode
< Mogens Krogh > Det bliver ikke aktuelt. En klub af Brøndby IF's format skal have en træner med kvalifikationer der modsvarer det format.
< Michael Toft > hvilken klub er din yndlings spiller og hold
< Mogens Krogh > Jeg har lige fra barnsben været Leeds United fan. Favoritspiller har jeg ikke, men bliver glad i mit fodboldhjerte, når jeg ser Real Madrid med spillere som Zidane og Figo.
< Michael Toft > hvor langt tror du danmark kommer i vm og hvem tror du vinder vm
< Mogens Krogh > Jeg tror at Danmark har gode muligheder for at klare sig videre fra puljen, og derfra kan alt ske. Jeg tror dog ikke at Danmark vinder VM. Favoritter må være Frankrig og Argentina.
< steen markussen > mener du at P MØller og Per Nielsens kamp i kampen var lige over stregen (jeg gør ) og skal det have følger for de to ved at DBU kikker på tv-billederne ??(ved ikke om det er muligt )
< Mogens Krogh > I kampen i går blev der givet og taget af et godt hjerte, men jeg har ikke på TV-billeder set svinestreger som berettiger til sanktioner fra DBU.
< Philippe van Wonterghem > Hvordan vil du ha det efter at Hareide forlader Brøndby
< Mogens Krogh > Hvis rygterne taler sandt, og Hareides afgang sker efter denne sæson, er jeg sikker på at Hareide og jeg vil glæde os over 'job well done' og sammen se tilbage på en god tid for Brøndby.
< Michael Toft > hvem er den næste i spillerchat
< Mogens Krogh > Der er ikke nogen før vi starter op igen i det nye år, så det ved jeg ikke.
< Almedin Cesko > Hvem skal havde anfører bindet efter dig, hvem mener du kan være den rette mand som skulle havde den. Efter min mening så synes jeg KRISTER NORDIN skulle havde den hvad synes du
< Mogens Krogh > Det kan jo være, at Krister og jeg slutter samtidig.
< steen markussen > Der er noget jeg tit har tænkt over den 'bue' der i kanten af straffesparksfeltet hvorfor er den der Må du tage med hænder i den ? og bliver der straffe hvis en mand bliver fældet i buen?? har kikket mange steder efter et svar men kan ikke finde det
< Mogens Krogh > Godt spørgsmål, som hermed bliver lagt ud til eventuelle professorer udi fodbold.
< Mikkel Andersen > Vil du ikke sende en lille hilsen til mig ???
< Mogens Krogh > Hej Mikkel, det er hermed gjort.
< Søren Madsen > Hvem er den bedste med -og modspiller du har haft ?
< Mogens Krogh > Bedste medspiller Michael Laudrup, og modspiller Michael Laudrup.
< steen markussen > ved du det ikke ?? eller forstod du ikke spørgsmålet ?? ang buen i kanten af feltet midt for målet ?? eller er du træt af mig :-( du fik ret AAb-OB spillede uafgjort 1-1 skal vi oddse sammen :-)
< Mogens Krogh > Jeg forstod spørgsmålet, men kender ikke svaret, derfor kom det ud til fri debat, og eventuelle bud på det rigtige svar kan sendes på [email protected], hvor de så vil blive bragt videre til mig.
< Michael Toft > hvem vinder champions laegue
< Mogens Krogh > Det gør Real Madrid.
< Philippe van Wonterghem > Hej Mogens tror du at Auri kommer på tavlen?
< Mogens Krogh > Det har jeg svaret på, men det tror jeg han gør.
< Mikkel Andersen > Tak for i aften Mogens !!! Det har været MEGET hyggeligt !!! Så jeg slutter af med en traditionel: Go´ jul og godt nytår !!!
< Mogens Krogh > Tak i lige måde.
< Lotte > Hej mogens krogh... Det var godt du tog det straffe christian poulsen skød igår.... Du er bare en super målmand... Knuz lotte
< Mogens Krogh > Knus igen og tak.
< Mikkel Andersen > ´Lige et sidste spørgsmål, hvis jeg kan nå det ??? Ser du nogle julekalendre ??? f.eks. THE JULEKALENDER ???
< Mogens Krogh > Nej, jeg har ikke tid til at se julekalender.
< Bo Kristiansen > 'Buen' bruges ved straffespark, for at indikerer hvor langt væk de øvrige spillere skal opholde sig når sparket tages.
< Mogens Krogh > Tak for hjælpen.
< Michael Aldenborg > Hvem vil du foretrække som Hareides efterfølger?
< Mogens Krogh > Klubbens ledelse vil med garanti udarbejde en profil på den person man ønsker som evt. afløser for Hareide.
< Gitte Larsen > Hej Mogens; Vil du sende mig et 'juleknus' over chatten ??? (Lidt skørt, men du er jo nr. 1 !!!) Glædelig jul og rigtig godt nytår til dig
< Mogens Krogh > Så kan jeg passende sende et juleknus til Gitte og alle andre fans, og samtidig sige tak for i aften og ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.og din familie !