Nytårshilsen

29.12.2001 00:00

Jeg vil gerne sende en hilsen til alleBrøndbyfolk her ved nytårstide. 2001 har været et vanskeligt år. Økonomisk og organisatorisk, at vi har skulle tilpasse os til de nye tider med det nye store Brøndby Stadion, der er krævende både organisatorisk og i indkøringsfasen også økonomisk. Tænk blot på, hvordan det gik Parken i dens første2-3 leveår.

Sportsligt først et forår med lidt skuffende resultater og meget kritik. Størstedelen af kritikken helt berettiget, men noget helt ude af trit med, hvad der er acceptabelt. Jeg tænker her på tilskuere ? det kan ikke have været fan?s !!? der forsøger at trænge ind i et aflåst omklædningsrum for at 'hilse på' ledelsen. Selvom det var et lidt skuffende forår, så må vi da ikke glemme, at vi vandt sølv.

Mange klubber vil sikkert misunde os i Brøndby IF, at vi - spillere, ledelse og fans - tillader os at være utilfredse med en sæson, hvor vi bliver nr. 2 i Danmark.

Så fulgte en kort sommerpause, hvor vi i næsten ubemærkethed forstærkede vores trup væsentligt ved at købe Mads Jørgensen i AGF, Søren Larsen i Køge, Peter Degn i Everton og ved at kalde Rafal Niznik hjem fra udlån i Brønshøj. Det gav spillemæssig og resultatmæssig succes fra start. Vi har kunnet glæde os over et efterår, hvor vi konstant har været nr. 1 i SAS ligaen. 2 spillere har debuteret på A landsholdet og vore interna-tionale resultater har været tilfredsstillende, selvom vi desværre var så slidte til sidst, at vi ikke klarede at gøre arbejdet færdigt mod et Parma mandskab, vi havde gode muligheder for at slå. Marginalerne var på Parmas side med et heldigt mål kort før pausen. Parma er på listen over de 20 klubber i verden, der har det største budget. Det understreger, at toppen er dansk klubfodbold er længere fremme endman måske går og regner med i dagligdagen. Men vi skal have marginalerne med os, når vi møder de store hold.

Jeg ved, at vore fans nyder den fornemmelse det er at ligge nr.1 i vinterpausen, og at den sidste kamp inden pausen stadig står klart i erindringen.

Men den aktuelle placering må ikke blive til en sovepude, hverken for spillere, fans eller ledelse. Der skal gøres et stort stykke arbejde i forberedelserne, og i forårets 14 kampe, hvis vi skal nå vort store mål.

Vi har Mads Jørgensen, Kim Daugaard, Peter Foldgast, Søren Larsen og Peter Madsen helt klar igen her ved træningsstarten. Vi har suppleret truppen med Mads Junker fra Lyngby og fra vores egen talentafdeling med Jonas Kamper, Fatih Kirik og Hans Mathiesen, der alle var med til at spille DM guldet for ynglinge til Brøndby IF i 2001.

Det nye år indledes med indestævner i Tyskland 3.,4. og 5.januar og søndag den 6,januar i Brøndby Hallen. Vi skåner Mads Jørgensen og muligvis Peter Madsen i disse stævner.

Træningen startes tirsdag den 8,januar kl. 10, og i lighed med i sommer, så skal Brøndbyspillerne også i år træne tidligt, idet træningen næste dag allerede starter kl. 7.30 med mødetid 7.00 og 3 daglige træningspas.

Der venter et spændende forår for alle Brøndbyfolk. Vi har en række spændende planer, som vi er i gang med at forberede i samarbejde med folkene i SAKAMOTO MEDIA til gavn for fans og sponsorer, men nærmere herom senere.

Må jeg på Brøndby IF?s vegne ønsker alle Brøndbytilhængere et Godt Nytår med masser af gode fodboldoplevelser med Brøndby IF.

Per Bjerregaard