Endestation Parma

06.12.2001 00:00

'Pride of Denmark' bredte sig ud over den tomme Steff Houlberg Tribune da Brøndby-spillerne løb på banen til returopgøret mod Parma. To gange 45 minutter senere var det så som så med dén stolthed. Parma spillede 400 millioner kroner bedre og er fortjent med i puljen når der på onsdag trækkes lod til fjerde runde i UEFA Cup'en.

- Parma spiller utroligt hurtigt, og desværre forsøger vi at følge med selv om det ikke er vores styrke, så kontant sammenfatter Auri Skarbalius aftenens 0-3 nederlag til Parma.

Brøndby-spillerne kæmpede heroisk, og netop dét ord er måske nøgleordet bag nederlaget: Der var simpelt hen for meget fight og for lidt fodbold over den oplevelse de gav de mere end 20.000 tilskuere på Brøndby Stadion.

- I første halvleg lykkes det os rent faktisk at stresse Parma-spillerne så meget at de ikke har mulighed for at udnytte deres store overtag i spillet. Desværre kommer vi ikke videre. Reelt har vi ikke én eneste målchance i halvlegen, ja i hele kampen, vurderer den stærke venstreback.

Kampforløb: Brøndby IF - AC Parma