Åge: Vi er slidte

06.12.2001 00:00

Det var nærmest ironisk at pressemødet efter kampen netop skulle afholdes dér - i Roma Logen. Tyve minutter forinden havde et italiensk hold endnu en gang plantet en solid gravsten over Brøndby IF's europæiske drømme. Denne gang var det dog ikke Roma, men det, i liga-sammenhæng, detroniserede storhold fra Parma.

Han så da også alt andet en tilfreds ud, cheftræner Åge Hareide, som han sad der med anfører Mogens Krogh og midterforsvareren Per Nielsen ved sin side. Med 1-1 i bagagen fra opgøret på Stadio Ennio Tardini lå muligheden for en samlet sejr ikke så fjernt ude i fremtiden. Åge havde derfor dekreteret at man ville spille mod Parma som mod enhver anden gæst på Brøndby Stadion. Nu sad han der og skulle forklare hvorfor dét ikke blev tilfældet.

- Jeg synes vi spiller en udmærket første halvleg hvor jeg er generelt tilfreds med spillernes indsats, selv om det ganske langsomt bliver tydeligt at vi er ved at være godt slidte oven på en hård sæson, lagde cheftræneren forsigtigt ud.

Men herefter var det også slut med de forsonende ord. Og om nederlagets størrelse lød det:

- Vi taber så stort som vi gør, på grund af enkelte spilleres personlige fejl. Der bliver ikke dækket godt nok op, og derfor får Parma så let spil, men det kan vi ikke ændre ved nu. Vi er ude. Opgaven er nu inden søndag at få tømt samtlige spilleres hoveder, så de ikke bærer rundt på dagens indsats.

De sidste kræfter skal bruges på at bringe Brøndby afgørende i front inden forårets slutspurt. Klubben skal simpelt hen have en succesoplevelse med på juleferie.

- Vi skal gå ud til kampen mod FCK som den DM-finale det reelt er, afsluttede den synligt skuffede træner.