Viggo Jensen: Vi spiller også attraktivt

25.08.2001 00:00

På nuværende tidspunkt ligger oprykkerne fra Esbjerg på 10. pladsen med fire point; men Esbjerg har spillet en kamp mindre end de fleste af konkurrenterne, og vindes den kamp, de har i hånden, kan de nå helt op på 5. pladsen. For to sæsoner siden rykkede Esbjerg op i Superligaen, men ved den lejlighed røg de ud igen med det samme. Denne gang mener Esbjergs træner, Viggo Jensen, dog, at Esbjerg har et bedre hold:

- Jeg ved ikke, om vi er bedre rustet til Superligaen denne gang, men vi har i hvert fald et bedre hold denne gang, selvom truppen måske er lidt smal. Jeg føler egentlig også, at vi var klar første gang vi rykkede op. Vi vidste, hvad det handlede om, men Esbjerg havde på det tidspunkt været ude af topfodbold i 14-15 år, så det er ikke så lige til, at vende tilbage. Økonomien har fået en langt større betydning i løbet af de seneste 10 år, alligevel mener jeg, at vi er bedre end både for et og to år siden.

Esbjerg har i deres første kampe i denne sæson fået meget ros for deres spil. Det er dog trods alt kun blevet til fire point i de første fire kampe. Viggo Jensen mener heller ikke, at pointhøsten står mål med spillet.

- Vi har ikke fået udbytte af vores muligheder. Vi kunne nemt have haft seks point mere. Det nytter bare ikke noget at snakke om uheld i fodbold; det er resultaterne, der tæller. Vi fik meget ros for vores spil i Aalborg; men vi fik ikke nogen point. Det eneste, vi fik med hjem fra den kamp, var nogle blå mærker.

Nu venter så en kamp mellem Esbjerg og Brøndbyi Esbjerg Idrætspark, og det er netop på hjemmebane, Esbjerg har hentet sæsonens fire point.

- Nu er det jo en ny kamp; men foreløbig har vi hjemme spillet uafgjort mod Vejle og vundet mod F.C. København. Jeg håber da, at vi kan fortsætte med at hente point på hjemmebane. Vi spillede en udmærket kamp mod FCK, hvor vi vandt, selvom vi spillede med 10 mand i 60 minutter. Vi har faktisk også spillet to gode udenkampe; men pointmæssigt har vi været bedst hjemme. Jeg tror, kampen mod Brøndby bliver en seværdig kamp. De andre kampe, vi har spillet mod Brøndby, har været åbne kampe. Brøndbys hold spiller attraktiv fodbold, og det synes jeg også, at vores eget hold gør, så jeg tror, det bliver seværdigt.