Troels Bech: Business as usual

04.08.2001 00:00

Mens Brøndby har spillet to runder i Superligaen, er det for søndagens modstander, OB, kun blevet til en enkelt. Den ene kamp, OB har spillet, gav til gengæld OB en overbevisende sejr på 3-1 hjemme mod sidste sæsons bronzemedaljevindere fra Silkeborg. OB's træner, Troels Bech, var da også meget tilfreds med sæsonens hidtil eneste kamp i Superligaen for OB.

- Jeg var vældigt godt tilfreds med kampen mod Silkeborg. Vi vandt, og spillet lykkedes godt for os i begge ender af banen. Vi skabte flere chancer, end vi har gjort hidtil, og der var også lidt ekstra til publikum af den slags, de gerne vil se. Så det var en positiv kamp for os på flere måder.

OB har i sommerpausen sagt farvel til Per Pedersen, Ulrik Pedersen og Jann Jensen, mens man i stedet har fået Fernando Derveld, en hollandsk forsvarsspiller, og angriberen er Dalgas fra Vejle. Troels Bech mener dog ikke, at udskiftningerne i truppen har ændret på OBs styrke.

- Det er svært at gisne om, hvorvidt udskiftningerne har gjort os svagere eller stærkere. Udskiftningerne har heller ikke betydet en ændring af vores spillestil. Vi spiller samme stil som sidste år; men vi lykkedes bare bedre med den i søndags. er Dalgas og Fernando Derveld har da bidraget til det; men vi kunne nok også godt have fået plads i truppen til dem, vi har mistet, hvis vi havde haft dem endnu. Vi har mistet nogle spillere og fået nogle nye; men først og fremmest har de resterende spillere øvet sig noget længere på systemet nu, så det hjælper.

Troels Bech forventer ikke, at kampen mod Brøndby kommer til at forme sig meget anderledes end de to klubbers indbyrdes opgør i sidste sæson.

- Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp, som det plejer. I sidste sæson vandt vi én kamp på Brøndby Stadion og spillede én uafgjort, mens vi tabte kampen på hjemmebane. Brøndby kommer nok til at have bolden mest; men vi skal nok producere vores chancer.