Storsejr til damerne

05.08.2001 00:00

Brøndby IF's hold i elitedivisionen for damer tog i dag hul på en ny sæson med en storsejr på 8-0 over Hillerød GI. Brøndbys målscorere var Christina Jørli der nettede hele 5 gange, mens Anna Jørgensen scorede 2 gange og Janni Johansen lavede et enkelt mål.

Fra kampens start stod der Brøndby på det hele. Det ene velkomponerede angreb efter det andet rullede frem mod Hillerød-målet og det stod hurtigt lysende klart at Hillerøds forsvar ikke ville kunne holde stand i en hel kamp. Midt i første halvleg bragte Brøndby sig således helt efter planen foran med to hurtige scoringer der så ud som de fik Hillerød til at miste det sidste gnist af håb. En ny scoring kort før halvtid gjorde at Brøndby kunne gå til pause med en 3-0 føring der var klart i underkanten efter spil og chancer.

Anden halvleg demonstrerede med al mulig tydelighed at Brøndby har tænkt sig at blande sig i topstriden i denne sæson. Hillerød GI blive måtte indkassere endnu 5 scoringer og der var reelt tale om mere end klasseforskel.