Sejr med otte mand

20.08.2001 00:00

Der var lagt op til lokalopgør da Brøndby IF's ligareserver i Danmarksseriensøndag gæstede Avartas baner i Espelunden. Sidste rundes nederlag til Roskilde skulle revancheres, og det var det også aggressivt Brøndby-hold der fra start satte Avarta under pres med giftige indlæg indlæg fra de to Søren'er, Krogh og Larsen.

De første 25 minutter forblev dog chanceløse indtil Søren Larsen på en frispilning af Peter Degn endelige kunne sende bolden i nettet. Som første halvleg skred frem, havde Avata en række sporadiske forsøg, men en velspillende er Ankergren tog sig af hvad han skulle. I det 40. minut måtte en skadet Søren Krogh desværrelade sig erstatte af Teddy Holst.

Ianden halvleg fortsatte Brøndby-holdeti den spilstyrende rolle, men den rolle blev langsomt udvandet efterhånden som dommeren begyndte at udvise den ene Brøndby-spiller efter den anden. Første mand var Peter Degn efter en kamp om bolden. Næste spiller der stod for tur, var Søren Larsen der efter en episode ved et indkast blev forevist det røde kort. Ned på otte spillere kom Brøndby også. Efter 75. minutters spil måtte også forsvarsspilleren Joachim Bjerg forlade banen.

Med otte mand tilbage trak Brøndby-holdet sig naturlig tilbage på banen og koncentrerede sig om at forsvare 1-0 føringen, hvilket også lykkedes.