Peter Madsen i SpillerChat

20.08.2001 00:00

Efter to forgæves udgaver er SpillerChat igen på banen. TDC Internet har nu fået løst de problemer der saboterede chatten med både Peter Madsen med Martin Smith. Peter Madsen vender derfor tilbage til tasterne i aften - klar til at besvare de spørgsmål du måtte ønske at stille den ene af de tre målscorere fra 4-0 sejren over Silkeborg.

Selv om Peter i anden halvleg fik krampe i benene og derfor måtte lade sig udskifte med Brøndbys nummer 6, Allan Ravn, nåede han i kampen at give flere prøver på sin aggressive og uortodokse angrebsstil der skaffede ham et straffespark i kampens 36. minut.

I Peters 84 liga-optrædener i den blå-gule trøje er det blevet til 17 mål. Det første af slagsen blev scoret på Vejle Stadion i april 1997 - i Peters debutkamp for Brøndby.