Manden med balancen

26.08.2001 00:00

Krister Nordin bliver af både medspillere og trænere fremhævet som en af de bærende kræfter i Brøndbys forvandling. En anden er Mads Jørgensen. Sammen binder de Brøndbys spil sammen: Mads i det fremadrettede og Krister i det defensive.

Åge Hareide taler ligefrem om at de to skaber en ny balance på holdet. At Mads blomstrer op fordi Krister med sine indgreb skaber tryghed på midtbanen. At Mads derfor tør mere i sit spil. Krister indrømmer at hans nye rolle på banen indtil videre har været en succes, men vælger beskedent at fokusere på hele holdets indsats.

- Hver kamp er en holdindsats, og i dag mod Esbjerg var bestemt ingen undtagelse. Vi spiller discplineret selv om vi til sidst bliver lidt for ineffektive i afslutningerne. Det er lidt mærkeligt at sige at man burde have scoret flere mål når man har lige har vundet 7-0, men sejren burde nok snarere have været to-cifret, kommer det fra den stærke svensker.

Den balance som Åge tilskriver Kristers rolle på den defensive midtbane, overfører Krister til hele holdet.

- Vi er et komplet hold der supplerer hinanden på bedste vis. I forhold til det spil vi leverede i foråret, er vi nu langt mere disciplinerede og taktiske i vores spil, og det har gjort os så stærke at vi kan slå et hold 7-0. Det er herfra vi skal bygge videre, indspisker Krister.

Om Brøndbys chancer i UEFA Cup'en er han også optimistisk.

- Kampene mod Shelbourne viste hvad vi står for, og kan vi fortsætte den gode rytme i vores spil, bør vi også slå Olimpija fra Slovenien i begge kampe. Vi kender ikke meget tildem endnu, men jeg tror det er godt hold. Det ændrer dog ikke ved at vi skal videre!

SpillerProfil: Krister Nordin