4-0 i billeder

20.08.2001 00:00

Sådan så det ud da Brøndby IF i går sendte Silkeborg IF hjem til det midtjyske med et 4-0 nederlag i bagagen. 10.399 tilskuere overværede den sene tv-kamp på Brøndby Stadion, og de så Peter Madsen tilkæmpe sig et straffespark i første halvlegs 36. minut. Mads Jørgensen gjorde det sikkert til 1-0.

Straffe!

Et par meter længere inde, og Fisker havde peget på pletten endnu en gang.

Anden halvleg var kun få minutter gammel da den fra Brønshøj tilbagevendte Rafal Niznik sendte et fremragenden indlæg ind i feltet, og Peter Madsen resolut placerede bolden bag Henrik Ipsen i Silkeborg-målet.

Anden halvleg. Peter Madsen huserer i SIF-forsvaret.

Med sit andet mål i kampen - og Brøndbys tredje - befæstede Mads Jørgensen sin position som ligaens topscorer. Der står nu fem mål på kontoen.

Stormløb mod Henrik Ipsen.

Mattias Jonson blev i pausen erstattet af en toptændt Thomas Lindrup på venstrekanten. Det var hans indlæg Mads Jørgensen ekspederede i mål til 3-0, og Lindrup selv sluttede målfesten. Resultat 4-0.

Auri Skarbalius - måske Danmarks bedste højrebenede venstreback.

Artikler: Det bli'r bedre!
Kampforløb: Brøndby IF - Silkeborg IF