Troels Bech: En lige kamp

12.04.2001 00:00

OB's start på forårssæsonen har været en blandet fornøjelse, hvor både spillet og resultaterne har været af svingende kvalitet. Det resultatmæssige højdepunkt var sejren over Brøndby på Brøndby Stadion, selvom OB's træner, Troels Bech, ikke var tilfreds med spillet i den kamp:

- Jeg var selvfølgelig tilfreds med at vinde; men jeg var ikke tilfreds med spillet; men vi må acceptere, at vi mod en bedre modstander ikke altid kan lykkes med det, som vi gerne vil. Chancefordelingen i den kamp siger det hele, for chancefordelingen er jo også et symptom på, hvordan spillet har været.

OB's øvrige kampe har givet nederlag på 1-2 mod FCK i Parken, nederlag på 1-4 mod AGF i Århus Idrætspark og uafgjort 1-1 hjemme mod Lyngby, og spillet har ifølge Troels Bech været lige så svingende som resultaterne:

- I kampen mod FCK spillede vi ikke bedre end mod Brøndby, og vi tabte 2-1 efter at have været i undertal i en halv time. Vi spillede en meget god kamp mod Lyngby, hvor vi lykkedes med alt det, der ikke lykkedes mod Brøndby; men vi fik alligevel kun 1-1. Den seneste kamp mod AGF var selvfølgelig spille- og resultatmæssigt langt fra tilfredsstillende.

Nu venter så for Troels Bech og hans tropper endnu en kamp mod Brøndby:

- Jeg forventer en lige kamp. Vi har det med at spille lige kampe mod Brøndby, ja vi spiller faktisk som regel lige kampe med alle, både top- og bundhold. Udslagsgivende i kampen bliver engagementet samt hvem, der længst kan bevare strukturen i spillet. Selvom Brøndby efter kampen på Brøndby Stadion var udsat for hård kritik, så må vi konstatere, at de kom til mange afslutninger, hvilket næsten må være tilfredsstillende i sig selv. Vi må bare prøve at fokusere på os selv og se, om vi kan gøre det bedre denne gang.