Tak til tilskuere og fans

02.04.2001 00:00

Det er aldrig morsomt at vågne efter et nederlag, men der er alligevel grund til at minde sig selv og andre om, at der var nogle, der gjorde det virkelig godt på Brøndby Stadion i går: Tilskuerne.

Som hjemmehold spillede vi en af vore dårligste kampe. Spillet fungerede slet ikke. Vi kom til meget få chancer. Alligevel var der en fantastisk stemning, der levede op til det vi ser året rundt på de forskellige internationale fodboldarenaer. Flotte Tifo'er på flere tribuner og en - trods vort dårlige spil - tilskueropbakning til hjemmeholdet, der var 110% positiv fra start til dommerens slutfløjt. Det var flot! Det er netop et sådant hjemme-publikum og en stemning, jeg personligt ønsker mig på Brøndby Stadion og som jeg har tilladt mig at efterlyse.

Bortset fra et enkelt fjols, derløb ind på banen under kampen, så er der fra min side stor ros til publikum også til udeholdets tilhængere. Det var stemningsmæssigt en dejlig fodboldkamp.

Det er nu vores opgave, at forsøge at leve op til vort publikums præstation, når det gælder fodboldspillet og det vil vi arbejde hårdt på. Men endnu en gang tak til vore fans for en fantastisk støtte og opbakning.

Vi kommer igen rent sportsligt allerede på søndag mod Silkeborg.