Skuffet

29.04.2001 00:00

Det var unægteligt en flok skuffede Brøndby-spillere der forlod banen efter 1-1 kampen mod FC Midtjylland. Men som kampen skred frem, følte de fleste af de 13.000 tilskuere på lægterne nok at det var ét point vundet, frem for tre point tabt.

Efter i sidste spillerunde at have fightet sig tilbage i kampen mod AaB, var forventningerne til kampen mod FCM store. De to uafgjorte resultater fra sidst de to hold mødtes, skulle på Brøndby Stadion veksles til den sejr der kunne bringe Brøndby IF tilbage på Ligaens førerplads. Men...

Vanen tro - fristes man til at sige - kom Brøndby bagud kort inde i første halvleg. Frank Kristensen udnyttede en slap markering i forsvaret, og det stod 0-1. Brøndby IF's udligning faldt henimod halvlegens afslutning da Krister Nordin lagde en følt en bold over Peter Skov-Jensen i FCM-målet. Og mere blev der ikke scoret i den kamp.

Tidligt i første halvleg måtte en blødende Per Nielsen forlade banen på en båre efter et sammenstød med en FCM-spillere. Resultatet var en halvdyb flænge over højre øjenbryn som holdlæge Per Bjerregaard måtte sy.

- Per fik hvad jeg vil kalde en halvdyb flænge som vi fik syet med det samme. Såret burde været helt lukket i løbet af fem dage, så Per er klar når det går løs på udebane mod Sønderjylland, lød diagnosen efter kampen fra Per Bjerregaard.

Også Brøndby IF's centrale midtbanespiller, Kim Daugaard, måtte forlade banen før tid. Det skete også i første halvleg hvor Kim måtte trække sig med en fiberskade i forlåret. Den foreløbige diagnose lyder på seks til ti dages pause, men det vides først endeligt efter en undersøgelse i morgen.

- Det er ikke nok at kæmpe, vi skal også spille fodbold. Det må vi efterhånden have lært, lyder det fra Brøndby-backen Auri Skarbalius, og han fortsætter:

- Vi begår alt for mange personlige fejl, og vores timing er heller ikke god. Vi må da kunne ramme hinanden. Selvtilliden og fighterviljen er jo OK, men hver gang vi misser en pasning, straffer midtjyderne os, og det må ikke ske.

Med sit andet mål i denne sæson reddede Krister Nordin det ene point for Brøndby IF.

- Det er selvfølgelig rart at score, men det føles i dag mere som et nederlag end ét point på kontoen, kommer det fra en skuffet Nordin.

- Der er stadig syv kampe tilbage i sæsonen, og her skal vi vise at vi er et tophold. Selv om kampen på søndag i Sønderjylland bliver svær, skal vi simpelt hen vinde. Alt andet vil være en dyb skuffelse. Vi ved at vi kan spille bedre, og det er nu vi skal vise det, formaner svenskeren.

Efter at være kommet sig over der værste skuffelse, havde cheftræner Hareide følgende kommentar til den uafgjorte kamp:

- To af vores kernespillere bliver allerede i første halvleg skadet, og det hæmmer vores spil, og som kampen skrider frem, kan vi vel kun være tilfredse med det ene point. Vi må dog erkende at tingene ikke rigtigt flyder for os lige nu, vurderer cheftræneren.

- I træningen fungerer alt perfekt, men når spillerne løber på banen, bliver de ængstelige, og når spillerne så begår fejl, bliver de yderligere stressede. Og på den måde forstærker de to ting hinanden.

Og løsningen?

- At spille sig ud af det!

Læs om kampens forløb her