Skadeslisten

23.04.2001 00:00

Allan Ravn var godt sur på Frank Strandli under kampen i Ålborg. Strandli plantede sit knæ hårdt lige på Allan Ravns haleben i en luftduel. Det gør ondt. Allan har svært ved at sidde. Det bliver en kamp med tiden at få Allan klar til søndagens kamp.

Krister Nordin fik i Viborg et knæ på hoften og plejer en blodsamling i hofteregionen. Vi forventer, at Krister vil kunne melde sig klar til søndagens topbrag mod FC Midtjylland.

Mikkel Jensen måtte melde fra på grund af svær maveinfluenza, men er klar og forventes at spilles DS kamp på onsdag.

Kenneth Rasmussen fik problemer med den ene læg og achillessene, da spillerne aftenen før Ålborgkampen trænede let i Rebild, hvor de overnattede forud for kampen. En test umiddelbart før kampen viste, at Kenneth ikke kunne spille. Vi regner med, at han vil være klar til kamp i den kommende week end.

Auri Skarbalius frygtede en fiberskade i pausen. Fik bind om og besked om at bide smerten i sig, da vi frygtede Allan Ravn måtte udgå. Det klarede Auri som bekendt fint. Han serverede afleveringen til Graulunds flotte mål. Auri er i behandling og vi forventer, at han kan spille i week enden.

De langtidsskadede:

Martin Smith må begynde at løbe igen om en uges tid.

Peter Madsen har netop været til kontrol efter sin operation på ortopæd kirurgisk afd. i Gentofte. Meldingen er, at alt forløber planmæssigt, så Peter kan træne normalt med efter sommerpausen i 2.halvdel af juni.

Peter Folgast træner i hærdigt efter sin korsbåndsoperation og er ligeledes træningsklar til 1.juli.

er Ankergren har været til scanning med sit knæ og alt tyder på, at er vil kunne genoptage træningen i fuldt omfang i næste uge.