Rekordsejr til damerne

29.04.2001 00:00

Efter at have spillet sig i pokalfinalen onsdag i Hillerød kunne man på forhånd have frygtet at Brøndby's Elitedivisionshold for Damer ville have svært ved at motivere sig til dagens opgør mod Elitedivisionens bundprop B52/AFC. Sådan skulle det ikke blive. Fra kampens start rullede det ene velkomponerede angreb efter det andet ned mod modstandermålet og det blev hurtigt klart at det udelukkende ville blive et spørgsmål om sejrens størrelse. Allerede ved pausen havde de boldsikre Brøndbyspillere afgjort kampen, 4-1 stod der på måltavlen og den føring var ikke et mål for stor.

I anden halvleg kværnede Brøndbymaskinen videre og den ellers godt spillende B52/AFC keeper måtte yderligere fem gange se sig passeret således at kampen endte med de utrolige cifre 9-1. Janni Johansen tegnede sig for 3 træffere, Anna Jørgensen og Christina Jensen scorede hver 2, Anja Thorsen og Sara Vienberg nettede hver en enkelt gang, Malene Timm scorede B52/AFC's enlige mål.

9-1 sejren var Brøndbydamernes største sejr nogensinde i den bedste række og gjorde sit til at konsolidere 4. pladsen i Elitedivisionen.