Endelig!!!

08.04.2001 00:00

Med ryggen mod muren. Den kliché er vel det nærmeste man kommer når situationen før dagens kamp skulle beskrives. Med et nederlag i dag mod Silkeborg IF på Brøndby Stadion ville holdet være distanceret i mesterskabskampen.

Men efter dagens kamp så alting anderledes ud. 1-0 blev det til med Ruben Bagger som målscorer, det vil sige, i morgendagens aviser vil journalisterne nok rubricere det som et selvmål. Men mål var der. Og Brøndby vandt.

Det var fra kampens start et tændt og aggressivt Brøndby-mandskab der tog kampen op mod rækkens førerhold.

- Jeg er meget tilfreds med holdets indsats i dag. De kæmpede virkelig for hinanden. Og opbakningen fra supporterne var også helt fantastisk, og det selv om vi før i dag havde tabt to hjemmekampe i træk, lyder det anerkendende fra cheftræner Åge Hareide.

- I dag spillede vi fodbold over hele linjen. Forsvaret stod på trods af de mange omrokeringer fast og midtbane og angreb producerede chancer i massevis, så jeg er virkelig tilfreds.

Men den tilfredshed må ikke tage overhånd, forklarer cheftræneren:

- Vi skal hele tiden forbedre os, arbejde videre med de fejl vi begik. Kun på den måde vinder vi DM.

Søren Krogh blev efter kampen kåret som dagens Man of the Match af Rejsegalleriet som er en af klubbens trofaste sponsorer.

- Der var en perfekt dag for holdet. Alt lykkedes - også for mig personligt. Jeg fik gode bolde at arbejde med, og angriberne løb perfekt. Det var som om spillet gik op i den berømte højere enhed, lød det efterfølgende fra Søren.

Sejren i dag over Silkeborg foran mere end 13.000 tilskuere på Brøndby Stadion gør at tilværelsen - med Brøndby-øjne - nu ser lidt lysere ud. På torsdag spiller holdet ude mod OB der i dag led nederlag ude AGF, og på næste mandag er der hjemmekamp mod Herfølge - et opgør der de sidste to gange er endt med 5-0 sejre til Brøndby IF.

En anden af Brøndbys profiler i dag var Kenneth Rasmussen der vendte tilbage til midterforsvaret som kampen igennem holdt Silkeborg-angriberne i stram snor:

- Personligt er jeg tilfreds med min indsats. Men det var holdet der gjorde den store forskel i dag. Vi arbejde for hinanden. Og det gav os en utrolig vigtig sejr i dag. Oven på en temmelig skidt sæsonstart er vi nu på rette spor igen.

Nu kan vi se fremad igen.