brondby.com stormer frem

23.04.2001 00:00

Nu ved vi godt at det ikke er helt korrekt at sammenligne tal på tværs af forskellige opgørelsesmetoder, men vi vover alligevel pelsen.

WebTrends som måler trafikken på brondby.com, registrerede i sidste uge - fra søndag den 15. til lørdag den 21. april i alt 850.032 sideeksponeringer på netop brondby.com.Tallet dækker over hvor mange gange en bruger har besøgt en af brondby.coms undersider. Antallet af hits var i samme periode 3.116.229.

Antallet af eksponeringer (også kendt som page views eller impressions) er således mere end fordoblet siden brondby.com blev relanceret den 14. februar 2001. Skal vi forsøge os med en sammenligning, ser den sådan ud:

Gallup måler webtrafik med et redskab de kalder WebMeasure. I uge 15, det vil sige ugen før målingen af trafikken på brondby.com, målte Gallup antallet af sideeksponeringer på Jyllands-Postens Netavis til 844.152, hvilket svarer til en 16. plads blandt Danmarks mest besøgte websites. Sammenholder vi WebMeasure med WebTrends placerer vores uvidenskabelige sammenligning - på trods af måle- og tidsforskelle - således brondby.com som det 16. mest besøgte site i Danmark mål på sideeksponeringer (vi regner Metropol-websitene som ét site).

Tjek selv hvor uvidenskabelige vi er: Se WebMeasure-oversigten her