Oprykning: Brøndby Esport vinder POWER 1. Division        

15.03.2023 11:41

Tirsdag blev sidste spillerunde i POWER 1. Division afviklet, og efter en sikker sejr på 16-4 over Sponsorworld Esport cementerede Brøndby Esport førstepladsen og dermed direkte oprykning til POWER Ligaen.

I sidste sæson blev det også til en førsteplads i POWER 1. Division, der ved den lejlighed kastede en plads i opryknings-playoff af sig. Oprykningen glippede dog ved den lejlighed, men nu er Brøndby Esport altså at finde i POWER Ligaen fra næste sæson.

- Det er en stor lettelse endelig at rykke op i POWER Ligaen. Vi føler selv, at vi havde favoritværdigheden efter vores 1. plads i sidste sæson. Oprykning har været målsætningen, så at indfri den er selvfølgelig dejligt, men det er især fedt, at det er med disse drenge, som uden tvivl er det hold med det største potentiale, som vi har arbejdet med, udtaler Coach Morten ’Mugge’.

Før sæsonen fik holdet tilgang af to af Danmarks største talenter i form af de to young guns ’Sl1me’ og ’Sukker’, som begge har været med til at løfte holdet, der med en gennemsnitsalder på 17 år er et af de yngste hold i ligaen. Med ingame-leader ’Dengzoe’ i spidsen, godt flankeret af ’foam’ og ’Nut Nut’, har det unge hold spillet stabilt gennem hele sæsonen, hvor det er blevet til hele 15 sejre ud af 18 kampe.

Den kommende sæson af POWER Ligaen forventes at starte i begyndelsen af april.

Følg Brøndby Esports CS:GO på Brøndby Esports sociale platforme.

Twitter.com/brondbyesport

Instagram.com/brondbyesport