FIFA-holdet og Counter-Strike-holdet skal spille vigtige turneringer i weekenden

25.05.2023 10:00

For de fleste er den kommende pinse-weekend en forlænget weekend med mulighed for at slå benene op og forhåbentligt nyde det gode vejr.

For vores esportshold, derimod, har vi en tætpakket weekend foran os, da både vores Counter-Strike-hold og FIFA-hold skal i aktion.

CS-holdet tager til Herning, hvor de skal deltage ved Gamebox Festival. Her skal de først spille kvalifikation til Gamebox Invitational, der er hovedturneringen ved Gamebox Festival med en præmiepulje på 50.000 kr.

Turneringen består af fire inviterede hold og fire hold, der kvalificerer sig fra de indledende runder om fredagen.

Du kan læse mere om Gamebox Festival og Gamebox Invitational her.

FIFA-holdet skal i aktion i FGS Qualifier
FIFA-holdet skal spille årets sidste FGS Qualifier - den femte af slagsen - hvor de skal forsøge at sikre sig avancement og holde fast i drømmen om at komme til VM.

Klenke har allerede sikret sig en Play-In plads qua vores præstation i eSuperligaen, så det er reelt set kun Blazek og OnewayCrazyy, der har noget at jagte. Det ser dog, desværre, umådeligt svært ud for begge to. Men drengene jagter selvfølgelig muligheden og drømmen om en VM-plads, så længe den er mulig.

Du kan følge FGS #5 på Brøndby Esports sociale medier, og du kan se turneringen live lørdag og søndag fra kl. 12:00 på Twitch.tv/brondbyesport – naturligvis helt gratis.