I morgen spilles anden uge af klub VM-kvalifikationen

22.02.2023 09:55

For to uger siden startede kvalifikationen til dette års klub VM. Turneringens officielle navn er FIFA eClub World Cup og er blandt de tre største turneringer i FIFA-kalenderen.

Vi begyndte kvalifikationen med en flot andenplads i uge 1, hvor OneWayCrazyy og Blazek var valgt til startopstillingen, og i morgen skal vi fortsætte de gode takter, når uge 2 sættes i gang. Til denne uge er Blazek og Klenke valgt som de to, der starter med at spille. Som noget nyt er det dog muligt at skifte spillerne ud undervejs i turneringen.

Turneringen foregår over tre perioder, hvor de fire bedste hold baseret på de tre uger, kvalificerer sig til næste fase af kvalifikationen. 

Uge 1: 2. & 3. februar – 2. plads

Uge 2: 23. & 24. februar

Uge 3: 30. & 31. marts

Vi lægger denne uges runde ud mod svenske AFC Eskilstuna i morgen kl. 17:00. Du kan se kampen – og resten af ugens kampe - live på Twitch.tv/brondbyesport, hvor Fredberg vil være kommentator hele aftenen.

Du kan læse mere om turneringen, se bracket m.m. her: https://www.fifa.gg/c/fifae-club-series-2023/online-qualifiers/p1/europe-north-east/c1/d1