eSuperligaen vender tilbage

19.04.2023 12:00

For godt og vel et år siden blev sæson 8 af eSuperligaen aflyst, da Divisionsforeningen og Dreamhack stoppede samarbejdet omkring ligaen.

Nu er ligaen tilbage - denne gang i nyt og mere kompakt format.

Turneringen starter med en online kvalifikation 6. maj, hvor de ti deltagende klubber spiller om seeding til eSuperliga Finals, der finder sted live i City2 i Høje Taastrup 13. maj.

Her skal de ti hold dyste om at kunne kalde sig vinderne af sæson 8 af eSuperligaen. Til Finals vil der, foruden FIFA i verdensklasse, også være en fanzone, hvor man som tilskuer vil have mulighed for et hav af aktiviteter og konkurrencer - og naturligvis autografskrivning med vores FIFA-spillere, 'Blazek', 'OnewayCrazyy' og 'Klenke'.

Claus Thomsen, Direktør i Divisionsforeningen, fortæller:

- Nu kan EA SPORTS FIFA-fans i hele Danmark igen glæde sig til, at eSuperliga snart er at finde på skærmen. Divisionsforeningen, Copenhagen Flames, HyperX, PlayStation og City2 er gået sammen om en relancering af eSuperliga, så EA SPORTS FIFA-scenen i Danmark igen har en stærk national liga, der kan understøtte vores traditionelt stærke internationale position.