Brøndby Esport slog alle og er klar til FIFA eClub World Cup Playoffs

03.04.2023 07:41

Siden januar har vores FIFA-hold dystet med i FIFAe Club World Cup-kvalifikationen, hvor de 24 bedste hold i verden senere i år skal deltage i det officielle verdensmesterskab for klubhold. Vi har en stolt tradition i turneringen med deltagelse tre gange og hele to verdensmesterskaber.

Nu er vi videre til den afgørende fase af dette års kvalifikation og er tæt på den fjerde deltagelse i Brøndby Esports korte levetid.


Oversigt over, hvordan kvalifikationen fungerer.

Kvalifikationen er delt op i tre faser; Pre-Qualification, Online Qualifiers og Playoffs.

Vores høje plads på ranglisten gjorde, at vi sprang Pre-Qualification over og gik direkte ind i Online Qualifiers. Online Qualifiers er regionsopdelt og består af de 24 bedste hold fra den pågældende region. De 24 hold skal over tre spilleuger herefter skæres ned til fire hold, som går videre til Playoffs-delen. Det er netop Online Qualifiers-delen, vi færdiggjorde i sidste uge.

Resultater for Online Qualifiers - uge 3:

Runde 1: 5-3 vs. NFC Esport

Runde 2: 8-3 vs. Hammarby Esport

Runde 3: 5-2 vs. Malmö FF

Runde 4: 2-4 vs. NFC Esport

Runde 5: 5-2 vs. NFC Esport

Det betyder, at vi sammen med danske R288, norske Off-Pitch x LSK samt finske YMCA Esports er blandt de fire finalister, der er videre til Playoffs, hvor vi skal kæmpe om de to pladser til FIFAe Club World Cup. Playoffs finder sted torsdag-fredag 11.-12. maj og kan ses på vores Twitch-kanal.