Brøndby Esport er tilbage i Danmarks bedste Counter-Strike-liga

14.04.2023 08:57

Mandag 17. april starter POWER Ligaen igen, og denne gang er det med Brøndby Esport i den bedste danske række efter sidste sæsons flotte oprykning.

I første kamp venter den anden oprykker fra sidste sæson, Exzentriq United.

En modstander, vi har stået overfor flere gange, hvor vi i sidste sæson vandt én og tabte én. Der er derfor lagt i kakkelovnen til et vaskeægte oprykkerdrama, som kommer til at finde sted i den første kamp - og begge hold vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at komme godt fra start.

Brøndby Esport havde en utrolig flot sæson i 1. division, hvor det blev til 15 sejre ud af 18 mulige til det unge Brøndby-hold.

Derfor bliver det spændende, om de kan fortsætte de gode takter i POWER Ligaen, hvor der ventes betydeligt stærkere modstand.

De fem spillere, som forventes at skyde sig til en fremragende sæson i POWER Ligaen, er Emil ”Sl1m3” Stolz, Bertil ”Dengzoe” Hansen, Martin ”Nut Nut” Vestergaard, Andreas ”Sukker” Storgaard & Phillip ”Foam” Nørbæk.

Du kan se mandagens kamp kl. 20:00 gratis på Twitch.tv/dust2tv.

Hvis du kan gætte resultatet af kampen, har du samtidig mulighed for at vinde et HyperX Cloud Alpha headset inde på vores Instagram-profil.