Rokeringer og nye ansigter i Brøndby Esports CS:GO-trup

02.09.2022 13:00

Den nye sæson af POWER Ligaen er lige om hjørnet, hvor Brøndby Esport spiller i 1. division, og ligesom i fodboldens verden, har vi også haft gang i transfervinduet forud for den kommende sæson.

Eftersom vi for et par uger siden måtte sige farvel til både ’Jappanini’ og ’oJay’, har vi de seneste par uger har haft try-outs med forskellige holdkonstellationer.

Trænerteamet har skulle tage svære beslutninger i forhold til hvilken sammensætning af truppen, der skal repræsentere Brøndby Esport, men har lagt sig fast på denne trup, som skal repræsentere Brøndby Esport i den nye sæson:

  • Martin ’Nutnut’ Vestergaard
  • Philip ’F0am’ Nørbæk
  • Bertil ’Dengzoe’ Dingsø (ny spiller)
  • Emil ’Mad0’ Nielsen (ny spiller)
  • Noah ’f1skereN’ Rasmussen (ny spiller)

Store forhåbninger fra trænerteamet
Trænerteamet, der består af Morten ’mugge’ og Victor ’ViggoLed’, har store forhåbninger til det nye line-up:

- Da vi pludselig stod og skulle skabe et nyt hold efter sommerferien, pga. et par afgange, greb vi muligheden for at få rystet posen lidt. Vi synes at det er lykkedes at stablet et rigtig stærkt hold på benene, med nogle store talenter på de forskellige positioner, som alle har et fælles mål, nemlig at blive bedre hver dag – både individuelt og som hold. Vi er overbeviste om, at dette hold kan spille os op i POWER Ligaen.

Vores nye IGL, Bertil ’Denzoe’, glæder sig også til at blive en del af Brøndby Esport.

- Vi er rigtig glade for at være en del af den nye konstellation i Brøndby Esports CS:GO afdeling. Jeg synes, vi har fået samlet et godt og stærkt hold, som med vores hårde arbejde forhåbentlig kan løfte CS:GO-holdet til det næste niveau. Drengene er i hvert fald sultne, og vi glæder os til at vise, hvad vi kan, når vi trækker i den gule trøje til sæsonstart.

Tilgange betyder samtidig farvel
Med tilgangen af de nye spillere, betyder det samtidig også, at vi skal sige farvel til 'Kongoaner', som vi har været meget glade for at have på holdet. ’Kongo’ har været meget vellidt hos både spillere og stab, og vi ønsker ham alt held og lykke fremover.

Første udfordring for det nye line-up bliver allerede i morgen, hvor de deltager i turneringen Atlantic X Esportal.

Den nye sæson af POWER Ligaen starter den 15. september og vores kampe bliver som altid vist hos Twitch.tv/dust2tv eller Twitch.tv/brondbyesport