Afgørelsens time venter i FIFA eClub World Cup-kvalifikation

29.03.2023 07:00

De seneste par måneder har Brøndby Esport spillet kvalifikation til klub VM, hvor vi inden den afgørende kvalifikationsuge har sat os selv i en gunstig position.

Vi ligger inden ugens kampe på en førsteplads i gruppen, og for at komme med til næste fase af kvalifikationen skal vi ende i top to, når ugen er omme. Det kan ske på flere måder.

Stillingen inden den afgørende uge. Vi skal ende blandt de to øverste hold for at gå videre til næste fase af klub VM-kvalifikationen.

Holdene fra femtepladsen og ned kan ikke hente os, såfremt vi ender i top seks. Det betyder, at det er YMCA Esports, Lyngby BK og Hammarby Esport, der er vores konkurrenter til de to pladser.

Mulige scenarier
Vinder vi denne uges gruppespil, er vi garanteret at gå videre til næste runde.

Ender vi som nummer to, er vi også sikret at gå videre til næste runde.

Ender vi treer, går vi videre, hvis YMCA Esports ikke bliver nummer to (de må godt ende nummer et).

Ender vi fire, går vi videre, hvis YMCA Esports ikke bliver nummer to eller tre (de må godt ende som nummer et).

Ender vi femmer eller sekser, er der flere resultater, der skal flaske sig, før vi går videre. Først og fremmest skal YMCA Esports enten vinde eller komme på 5.-8.-pladsen. Derudover må Lyngby BK højst få en tredjeplads.

Ender vi syver eller otter, er vi ude af turneringen.

Du kan finde mere info om turneringen og vores gruppe her.

Du kan se alle vores kampe live på Twitch.tv/brondbyesport, hvor Frederik ’Fredberg’ vil tage alle seere igennem kampene. Det er samtidig muligt at chatte med resten af communitiet undervejs.

Vores modstander i første kamp er NFC Esport. Kampene starter kl. 17:00 torsdag og fredag.