Ændringer på CS:GO-holdet

08.12.2022 13:37

Til trods for, at vi vandt denne sæson af POWER 1. division, tabte vi tidligere på ugen den skæbnesvangre kamp om oprykning til POWER Ligaen, hvilket betyder, at vi i den nye sæson igen skal spille i 1. division.

Op til den nye sæson vil der blive lavet to ændringer på holdet, da vi siger farvel til Emil ’Mad0’ Nielsen og Noah ’f1skereN’ Rasmussen.

Trænerteamet, der består af Morten ’Mugge’ og Victor ’ViggoLed’, siger følgende:

- Vi er enormt tilfredse med resultatet af sæsonen, også selvom det ikke blev til oprykning i denne omgang. Efter at have evalueret på sæsonen, mener vi at det nuværende lineup på flere områder har nået sit potentiale, og at der er nødt til at ske ændringer hvis vi skal fortsætte vores gode udvikling. Vi har kun gode ting at sige om Mad0 og f1skeren, som begge har ydet en kæmpe indsats i løbet af sæsonen. Grunden til at vi vælger at lave denne udskiftning, bunder i et ønsker om en ændring i rollefordelingen, og har intet med spillernes performance at gøre. Vi siger tak for en god tid, med to fantastiske gutter, og ønsker Noah og Emil alt det bedste fremover! vi håber at se dem på serveren igen snarest

- Det næste stykke tid skal nu bruges på at finde de to rigtige kandidater til holdet, så vi kan indfri vores mål til næste sæson, der naturligvis er en oprykning til POWER Ligaen.

Holdet består pt. af følgende spillere og trænere:

Spillere:

Bertil ’Dengzoe’ Dengsø (IGL)

Martin ’Nutnut’ Vestergaard

Philip ’F0am’ Nørbæk

Trænere:

Morten "Mugge"  Thule

Victor "ViggeLed" Theill