Brøndby eSport spiller i POWER Ligaen i næste sæson

20.12.2021 12:38

I den kommende sæson spiller Brøndby eSports Counter Strike med i POWER Ligaen, Danmarks bedste række.

Efter at have vundet divisionerne overbevisende har holdet nu fået mulighed for at få plads i POWER Ligaen. Gennem det sidste halve år har holdet etableret sig og vist stort potentiale via enorm træningsiver og sult. Dette, koblet med de gode resultater, gør, at holdet er klar til at træde ind i den bedste række og blive udfordret og lære af nogle af de bedste hold i Danmark.

Head of esport i Brøndby eSport, Jesper Larsen, siger om den nye mulighed:

- Vi har hele tiden haft en strategi om på sigt at spille i POWER Ligaen, men at det skulle ske allerede næste sæson, havde vi dog ikke regnet med. Drengene har gjort et flot stykke arbejde og sikret sig to oprykninger i træk, men vi er klar over, at der kommer til at være stor forskel på at spille i divisionerne og i POWER Ligaen. Vi går ind til sæsonen med en ydmyg tilgang, hvor vi er med for at lære og suge til os.

Morten Thule, træner for Brøndby eSports Counter Strike hold glæder sig også til udfordringen.

- Vi ser frem til udfordringen og glæder os meget til at måle os med landets bedste hold. Vi har haft en god og stærk uvikling det sidste halve år, så jeg føler, vi er klar til næste skridt velvidende, at det er et stort et af slagsen.

Næste sæson af POWER Ligaen er programsat til at starte medio januar 2022.