Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC (ved grov forseelse)
Erik Marxen, Randers FC (ved grov forseelse)
Simon Piesinger, Randers FC (ved grov forseelse)

Vinkler om kampen
Med scoringen i søndags udbygge Mikael Uhre føringen i toppen af Superligaens topscorerliste. Uhre er noteret for 16 træffere, to mere end AGF's Patrick Mortensen og fire mål foran Jonas Wind fra FC København.

Det er Superliga-kamp nr. 42 mellem Brøndby IF og Randers FC. Statistikken siger 23 sejre til Brøndby IF, 11 uafgjorte og syv nederlag samt en målscore på 69-38 set med Brøndby IF’s øjne.

I Superligaen lyder Brøndby IF’s udebanebanestatistik mod Randers FC's på 11 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag i 20 kampe. Målscoren er 35-20 i Brøndby IF’s favør.

Brøndby IF har mødt Randers FC seks gange i Superligaen i maj og har scoret minimum en gang i alle seks kampe. Den første af de seks kampe blev tabt tilbage i 2008, men siden da har Brøndby IF vundet tre og spillet to uafgjort.

Som den eneste klub i denne Superliga-sæson, har Brøndby IF ikke spillet uafgjort på udebane.

Mikael Uhre har alt i alt scoret 28 Superliga-mål for Brøndby IF, hvilket placerer ham på en delt 16. plads på Brøndby IF's alltime topscorerliste i Superligaen. Han deler 16. pladsen med Peter Graulund og Johan Elmander. Næste mand på listen som Uhre kan indhente, er Bent 'Turbo' Christensen med 31 Superliga-mål.

Med sidste weekends sejr har Brøndby IF fortsat ikke tabt en Superliga-kamp til Randers FC siden 14. september 2014. De efterfølgende 16 Superliga-kampe er endt med 10 Brøndby-sejre og seks uafgjorte.

Marvin Schwäbe kan spille sin Superliga-kamp nummer 100 for Brøndby IF.

Efter sidste weekends clean sheet har Brøndby IF for første gang i denne sæson hold nullet i to Superliga-kampe i træk - og de blågule er nu oppe på syv clean sheets i denne sæson. Randers FC har til sammenligning holdt nullet otte gange i denne sæson.

Ud af de 41 tidligere Superliga-kampe mod Randers FC har Brøndby IF scoret først i 25 tilfælde, hvilket har resulteret i 22 sejre, to uafgjorte og ét nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 13 tilfælde, hvilket er endt med en sejr til Brøndby IF samt seks uafgjorte og seks nederlag.

Brøndby IF har tidligere spillet fem Superliga-kampe på datoen 2. maj. Tre af kampe er vundet og of af dem er tabt. De fem kampe har det til fælles, at de alle er endt med en to-måls-sejr til det vindende hold – og hele fire af kampene er sluttet med cifrene 2-0.

Der er dømt 10 straffespark i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og Randers FC, og 'Hestene' har scoret på deres to forsøg, mens Brøndby IF har scoret på syv ud af otte forsøg fra 11-meter-pletten.

Kampen på søndag er for øvrigt Randers FC’s Superliga-kamp nummer 500 (167V-145U-187T).

Randers FC er det eneste hold, der endnu ikke har vundet en kamp i Mesterskabsspillet.

Brøndby IF har scoret 48 mål i denne sæsoner, herunder ses de 48 mål fordelt på halvlege og 'kvarterer'
- 23 mål i 1. halvleg (fem i 1'-15' minut, seks i 16'-30' minut og 12 i 31'-45' minut)
- 25 mål i 2. halvleg (otte i 46'-60' minut, otte i 61'-75' minut og ni i 76'-90' minut)

Brøndby IF har lukket 30 mål ind i denne sæsoner, herunder ses de 30 mål fordelt på halvlege og 'kvarterer'
- 11 mål i 1. halvleg (to i 1'-15' minut, to i 16'-30' minut og syv i 31'-45' minut)
- 19 mål i 2. halvleg (fire i 46'-60' minut, fire i 61'-75' minut og 11 i 76'-90' minut)

Dommerne
Det er Jakob Alexander Sundberg der skal styre slagets gang på søndag. Den 31-årige Sundberg er i gang med sin 2. sæson som Superliga-dommer, og har indtil videre dømt 25 kampe i landets bedste række.

Sundbergs næste gule kort vil være nummer 100, derudover har han udvist seks spillere og fløjtet fem straffespark. Ingen af udvisningerne eller straffesparkene har været i kampe med Brøndby IF som det ene hold.

Blot en gang har Jakob A. Sundberg dømt en Superliga-kamp med deltagelse af Brøndby IF, det var i november 2020, hvor Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre sikrede en blågul 2-0-sejr på udebane mod Vejle Boldklub.