Ole Palmå: Jeg løber snart tør for ord

08.02.2021 15:45

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Jeg løber snart tør for ord.

Sådan lød den første reaktion fra administrerende direktør, da han skulle forholde sig til salget af navne på den kommende Aldrig Alene-facade på Brøndby Stadion.

Flere end 10.000 Brøndby-fans kommer til at have deres navn stående på facaden formet som bogstaverne i Aldrig Alene i de kommende år. Et vigtigt statement fra fansene, der endnu engang viser det fællesskab, der hersker omkring klubben.

- Helt grundlæggende kan man sige, at fodbold er intet uden fans – og vi savner vores fans, hver eneste gang vi spiller. Nu kommer flere end 10.000 af dem så til at være på stadion hver eneste dag, og som ansat kan vi med stolthed se på facaden, hverdag vi møder ind på arbejde.

- Endnu engang har fansene vist en imponerende vilje til at hjælpen klubben i en tid, hvor vi blandt andet har et stort rundt nul ud for kampindtægter i vores regnskab. De har haft et ønske om at støtte os, nøjagtig som de gjorde med Aldrig Alene-trøjen, med #TømBrøndbyShoppen, køb af støttebilletter og andre tiltag. De holder aldrig op med at imponere mig, siger Ole Palmå.

Salget af navne til Aldrig Alene-facaden stoppede i dag kl. 12:00, da tallet stod på 10.840, men tallet vil vokse lidt, da der stadig mangler at blive indtastet en del ordrer fra sæsonkortholdere, der har ønsket at bruge en del af deres kompensation på at få deres navn på facaden.