7. FEBRUAR 2021 kl. 08:50
Niels Frederiksen: God konkurrence i truppen

Med en sejr på 1-0 på udebane over FC Nordsjælland fik cheftræner Niels Frederiksen den start på foråret, han havde håbet på. Nu gælder det AaB, som kommer til Brøndby Stadion i aften i 3F Superligaens 15. spillerunde.

Niels Frederiksen var tilfreds med de tre point, men vil gerne presse AaB højere på banen, end det var tilfældet mod FC Nordsjælland.

- Det er blot tre dage siden, vi mødte FC Nordsjælland, så er det ikke meget vi har nået på træningsbanen. Vi har kigget på AaB og analyseret deres kamp mod FCK, så spillerne ved, hvad de kan forvente af et dynamisk AaB-mandskab. Derudover var vi overordnet set ikke tilfredse med vores opbyggende spil mod FC Nordsjælland, og det har vi brugt tid i går på at adressere, da vi gerne vil lægge et større pres højere oppe på banen.

Mod FC Nordsjælland blev alle fem indskiftere benyttet, og cheftræner Niels Frederiksen var meget tilfreds med deres bidrag.

- Jeg var meget tilfreds med vores indskiftere i går. De kom ind og hjalp os på hver deres måde og med tre dage mellem kampene, kan man godt forvente, at vi laver en enkelt udskiftning eller to i startopstillingen simpelthen for at få friske ben ind fra start. Med den trup vi har, hvor der er god konkurrence, er vi ikke bekymret for at lave enkelte justeringer fra kamp til kamp. Med sejren i torsdags har vi fået et godt afsæt til foråret. 

Kampen kan ses på 3+, hvor der er optakt fra kl. 19:00. Der er ligeledes optakt på Brøndby Indefra fra kl. 19:00, hvor blandt andet cheftræner Niels Frederiksen og fodbolddirektør Carsten V. Jensen kigger forbi. Du kan også vinde matchworn trøjer fra Man of the Match, hvis du kan gætte både resultat og første målscorer.

Har du ikke allerede fået dit navn på Aldrig Alene-facaden på Brøndby Stadion, kan du stadig nå at få det på aldrigalene.brondby.com

Foto: Getty Images