4. FEBRUAR 2021 kl. 09:30
Niels Frederiksen før forårspremiere: Mange byder sig til

I morgen tager vi hul på forårets kampe i 3F Superligaen med en udebanetur til FC Nordsjælland. Kampen er 14. runde i 3F Superligaen, og ligger pt. ligger vi på en delt førsteplads med 27 point efter 13 kampe.

Cheftræner Niels Frederiksen ser frem til opgøret mod FC Nordsjælland, der skal spilles på kunstgræsset på Right to Dream Park i Farum.

- Hvis man kigger på den bane, der blev spillet på i Vejle for et par dage siden, så er det vel udmærket, at vi skal spille på en kunstbane i aften. Vi har forberedt os på at spille på kunst en del mere, end vi plejer, da vi den sidste uges tid har trænet på kunst, ligesom vi har spillet de sidste træningskampe på kunst.

- Mange har budt sig rigtig godt til i vores optakt. I den tid jeg har været i Brøndby IF, har vi ikke haft en periode, hvor vi har haft så meget konkurrence på så mange positioner. Det er stort set overalt, at der er fine alternativer. Så der har været mange overvejelser om startopstillingen til kampen mod FCN, og jeg vil da gå så langt i forhold til aftenens 11 startende spillere, at man ikke kan bruge de sidste tre træningskampe som et udtryk for, hvordan vores startformation kommer til at se ud. Vi har nemlig brugt træningskampene til at arbejde med forskellige konstellationer og relationer på tværs af holdet, og der synes jeg, at vi har set rigtig meget godt.

Allerede om tre dage har vi en kamp igen, så der bliver brug for alle kræfter i et travlt forår med masser af kampe.

I kampene mod FC Nordsjælland i de seneste par sæsoner har Brøndby IF oftest trukket sig sejrrigt ud i nogle åbne opgør med mange chancer og mål, men cheftræner Niels Frederiksen er forberedt på, at FC Nordsjælland taktisk vil gå ind til kampen lidt anderledes, end de plejer.

- FC Nordsjælland er jo et hold, der spiller relativt åbent, angriber med mange spillere, giver os også noget rum at spille i, og generelt har det passet vores måde at spille godt. Men ser man deres sidste kampe i efteråret, så begyndte de faktisk at forsvare sig væsentligt lavere, end de normalt gør. Det er vi spændt på at se, om de bringer med sig ind i foråret. Normalt gør de det jo ikke mod os, men vi har derfor forberedt os lidt på begge dele.

Kampen har kickoff kl. 20:00 og vises på 3+.