09.07.2020 Brøndby IF 4-0 FC Nordsjælland
28.06.2020 FC Nordsjælland 0-2 Brøndby IF
08.03.2020 FC Nordsjælland 2-2 Brøndby IF
15.09.2019 Brøndby IF 4-2 FC Nordsjælland

Mohammed Diomande, FC Nordsjælland (ved mild forseelse)
Ivan Mesik, FC Nordsjælland (ved middel forseelse)
Kamal Deen Sulemana, FC Nordsjælland (ved grov forseelse)

Vinkler om kampen
Det er Superligakamp nr. 60 mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Statistikken siger 36 sejre til Brøndby IF, 14 uafgjorte og ni nederlag samt en målscore på 119-62 set med Brøndby IF’s øjne.

31 gange før har Brøndby IF mødt FC Nordsjælland på udebane i Superligaen. Her er det blevet til 15 Brøndby-sejre, 11 uafgjorte og fem sejre til FC Nordsjælland. Målscoren er 47-33 i Brøndbys favør.

Brøndby IF har scoret i 25 ud af 31 udekampe mod FC Nordsjælland i Superligaen.

59% af de 181 mål der er scoret i Superligakampene mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland er scoret i 2. halvleg, og hele 42 af målene er scoret i kampens sidste kvarter.

Seneste 0-0-kamp i Superligaen mellem de to klubber var tilbage i september 2012, og alt i alt er blot tre af de 59 Superligakampe mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland endt målløse.

Brøndby IF har ikke tabt til FC Nordsjælland i deres seneste 12 indbyrdes opgør i Superligaen. Seneste FCN-sejr var tilbage i juli 2017, hvor nordsjællænderne hjemme vandt 3-2.

Brøndby IF har scoret først i 37 af de 59 tidligere Superligakampe mod FC Nordsjælland med 28 sejre, seks uafgjorte og tre nederlag som resultat. Omvendt har FC Nordsjælland scoret først i 19 tilfælde, hvilket for Brøndby IF har resulteret i otte sejre, fem uafgjorte og seks nederlag.

Stillingen er 2-2 i selvmål i de indbyrdes mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Daniel Agger og Thomas Kahlenberg har lavet Brøndbys selvmål, mens Nenad Novakovic og Lasse Petry har scoret i eget net for nordsjællænderne.

Kommer der et rødt kort, vil det være den 10. udvisning i Superligakampene mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

Teemu Pukki er – med 10 mål – den spiller, der har lavet flest mål i Superligakampene mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

Der er scoret 10 mål i det 90. minut i Superligakampene mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

Brøndby IF har scoret minimum et mål i de seneste 10 udekampe mod FC Nordsjælland i Superligaen.

Skulle Lasse Vigen score, vil det være hans 10. Superligamål for Brøndby IF.

I de seneste opgør mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland var nordsjællænderne foran 2-0 ved pausen, men Brøndby endte med at vinde kampen 3-2. Det var tredje gang at Brøndby IF formåede at vende 0-2 ved pausen til sejr, de første to gange var mod AGF i 2013 og Esbjerg fB i 2016.

Kampen på torsdag spilles jo 4. februar, og Brøndby IF har aldrig spillet Superliga så tidligt i et kalenderår før. Hidtil tidligste kamp var 10. februar. Det var i 2019, hvor det endte 3-3 hjemme mod FC Nordsjælland.

Kampens dommer er den 40-årige Jakob Kehlet.

Kehlet er i gang med sin 12. sæson som Superligadommer, og har indtil videre dømt 233 Superligakampe. 50 af dem har været med deltagelse af Brøndby IF, og 24 af de 50 kampe er endt med en Brøndby-sejr, 10 er sluttet uafgjort og i de resterende 16 kampe har modstanderne vundet.

Tre gange før har Kehlet dømt en Superligakamp mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. I 2012 vandt nordsjællænderne 3-0, men de seneste to opgør er endt med sejr til Brøndby IF (1-0 i 2017 og 4-2 i 2019).