1. FEBRUAR 2021 kl. 12:07
CV: Alle skal tænke sig om

Brøndby IF’s 20-årige midtbanespiller, Anis Slimane, har i weekenden modtaget en bøde for at overtræde forsamlingsforbuddet, da han hentede en veninde, der var til fest.

Anis forklarer her episoden og undskylder. 

- Lørdag aften blev jeg spurgt, om jeg kunne hente en veninde til en fest, der havde brug for at komme hjem, og det sagde jeg ja til. Da jeg holder nede foran lejligheden, kan jeg ikke få kontakt til min veninde, så jeg går op i lejligheden. Da jeg træder ind, kan jeg se, at der er en masse mennesker, og jeg får derfor hurtig fat på hende, så jeg kan køre hende hjem, men på vej ud ad døren bliver vi bedt om at blive i lejligheden af politiet, der i mellemtiden er mødt op.

- På den baggrund får jeg en bøde, og det tager jeg det fulde ansvar for. Jeg skulle ikke have gået ind i lejligheden, og jeg har i dag undskyldt overfor CV, Niels og mine holdkammerater.

Anis blev mandag morgen testet for COVID-19, og her var testen negativ. Forud for den kommende Superliga-kamp mod FC Nordsjælland på torsdag, skal alle spillerne, inkl. Anis, testes yderligere to gange til, hhv. onsdag og torsdag, i henhold til de nye protokoller. Indtil testen onsdag morgen kommer Anis ikke til at deltage i træningen med sine holdkammerater.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at man har accepteret Anis forklaring og undskyldning.

- Vi har accepteret Anis forklaring og undskyldning, og vi har benyttet lejligheden til at understrege vigtigheden overfor truppen, at vi hver især skal tænke os om i forhold til det ansvar, vi alle har i at undgå en eventuel smittespredning