Tillykke til Per Bjerregaard fra Lynge Jakobsen

23.01.2021 08:00

Lynge Jakobsen, tidligere sportsdirektør i AaB, har haft et mangeårigt forhold til Per Bjerregaard, og han har selvfølgelig også sendt en hilsen: 

Per var jo Brøndby IF’s ansigt, da Brøndby var bedst. Børge Bach (tidligere administrerende direktør i AaB, red.) havde et vældig godt forhold til Per, og Per håndterede det at være den førerende klub i Danmark på en rigtig god måde. Han blev aldrig hovski snovski med f.eks. tv-aftaler, som andre kunne blive.

Per var en vi andre så lidt op til og så på, hvordan Brøndby IF var kommet til, hvor de var kommet. Og når man spillede på Brøndby Stadion, var det altid med håbet om ikke at få en snitter.

En af de bedste ting jeg har hørt nogen sige, om vores arbejde i AaB, kom fra Per: Nu har AaB haft succes (efter DM i 1999, red.) med nordiske spillere. Nu kigger vi også den vej.
Det var et skulderklap, og jeg var stolt af, at vi kunne få Brøndby IF til at kigge samme vej som os. Det understreger Pers betydning for mig i den perioder.

Jeg har altid haft respekt Per for hans måde at favne det hele på, både Brøndby IF og dansk fodbold generelt, som han har været med til at tegne. 

Så kære Per. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Det er træls, at vi ikke løber over hinanden så meget mere, men jeg håber, at du får en rigtig god dag.

Foto: Getty Images