Tillykke til Per Bjerregaard fra Flemming Østergaard

23.01.2021 08:00

Flemming Østergaard, der er tidligere direktør og bestyrelsesformand i FC København, har også sendt en hilsen til Per Bjerregaard, med hvem han havde mange dueller i kulisserne gennem tiden.

Per mødte jeg første gang, da jeg kom ind i FC København, og Per tænkte sikkert ’hvad er det for en starut.’ Per var på det tidspunkt den dominerende mand i dansk fodbold sammen med Hans Bjerg-Pedersen, og med støtte fra vennerne i AaB var deres ord stort set lov i dansk fodbold.

Frank Arnesen, der var sportsdirektør i PSV Eindhoven, inviterede Per og mig på besøg nogle dage i Holland. Her fik jeg et godt indtryk af Per, men det ville være uærligt at sige, at vores samarbejde var fantastisk. Pressen gjorde selvfølgelig deres for at skabe drama mellem os og vores klubber, men indrømmet, der var ind i mellem dramatik i kulisserne.
 
Vi er ikke blevet nære venner, men jeg mener, at vi har et respektfuldt forhold og jeg har en fornemmelse for, at han har respekt for det, jeg og vi trods alt fik opbygget i FCK, ligesom jeg kun kan have respekt for det, han har skabt i og med Brøndby IF.
 
I årene efter vores tid i dansk fodbold har vi mødtes til forskellige lejligheder, bl.a. på Brøndby Stadion og enkelte tv-interviews.

Stort tillykke med de 75 år. Jeg har stor respekt for din betydning for Brøndby IF og dansk fodbold, og måske skulle vi følge op på den ide journalist Jakob Kvist har med en bog med dig og mig og Brøndby IF – FC København. Stort tillykke igen.

Foto: Getty Images