4. JANUAR 2021 kl. 13:00
Svenske Fallenius skifter til Brøndby IF

Det unge, svenske offensive talent, Oskar Fallenius, skifter til Brøndby IF fra IF Brommapojkarna på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at man længe har fulgt den 19-årige svensker og glæder sig over, at han nu skifter til Brøndby IF.

- Vi har fulgt Fallenius længe og af flere omgange haft både ham selv og familien på besøg. Senest i sommer var Oskar her nogle dage og trænede med Superliga-holdet. Siden da har han fortsat sin udvikling og vist sig godt frem på seniorniveau i Sverige, bl.a. ved at score en hel del mål for IF Brommapojkarna. Vi mener, tidspunktet nu er rigtigt for et skifte, og at Oskar er klar til at fortsætte karrieren i Brøndby IF. Det glæder os meget at et stort skandinavisk talent har valgt Brøndby IF som sit næste skridt, og vi ser frem til sammen med Oskar at tage fat på et nyt kapitel i hans udvikling.  

Selv siger Oskar Fallenius om sit skifte til Brøndby IF.

- Jeg har været utroligt smigret over, at Brøndby IF har ønsket at få mig. Jeg ved, at det er en stor klub i Danmark med en stærk fodboldkultur, der spiller med i toppen af dansk fodbold og med mange engagerede fans, der støtter klubben. Jeg var her til prøvetræning, hvor jeg blev taget godt imod af trænere og spillere. Tempoet til træningerne var rigtig højt, og jeg kunne mærke, hvordan der blev arbejdet med at udvikle os spillere.

- Niveauet er højere, end jeg har prøvet før, men jeg er kommet hertil for at udvikle mig og lægge nye niveauer på mit spil, så det ser jeg frem til. Jeg ser mig selv, som det vi i Sverige kalder en pointspiller, der elsker at udfordre og søger at score mål og lave assists. Det glæder jeg mig til at vise frem, men jeg er også tålmodig, og nu gælder det om for mig at komme godt i gang med opstarten og lære mine nye holdkammerater at kende. 

Oskar Fallenius får trøje nummer 20 og har første træning med sine nye holdkammerater senere på ugen.