4. JANUAR 2021 kl. 14:00
Michael Lumb ny mand i truppen

I dag har Michael Lumb skrevet under på en 1-årig kontrakt, der dermed løber til udgangen af 2021.

Den rutinerede forsvarsspiller, der skifter fra AC Horsens, har en fortid i klubber som Feyenoord og Zenit Sankt Petersborg, mens han i Danmark også har repræsenteret blandt andet AGF og Lyngby Boldklub. Han har også to A-landskampe på cv’et. 

- Vi er meget glade for at kunne byde Michael Lumb velkommen i Brøndby IF. Han er en erfaren spiller, der kender 3F Superligaen indgående, og som i mange år har leveret på et stabilt højt niveau. Michael vil med sin erfaring og spillemæssige niveau bidrage til truppen fra dag ét og ikke mindst øge konkurrencen om pladsen på venstre back-positionen, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Michael Lumb fortæller at muligheden for at trække i Brøndby-trøjen betyder meget for ham.

- At komme til at spille for Brøndby IF er kæmpestort og en stor mulighed for mig personligt. Da jeg hørte om interessen, blev jeg utrolig glad, for det er en stor klub med nogle fede fans. Så jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang. 

- Brøndby IF er et stærkt hold med en masse dygtige spillere, unge såvel som lidt ældre, og jeg oplevede selv at spille mod dem tilbage i december, hvor de var kyniske overfor os. Så det er et stærkt hold, hvor jeg skal ind og bidrage med noget rutine og erfaring, som kan være vigtigt, når det brænder på i fodboldkampe. Jeg kommer med stor vindermentalitet og gå-på-mod, og så vil jeg bevise overfor trænerne, holdkammeraterne, fans og ikke mindst mig selv, at jeg kan bidrage til at få Brøndby IF så langt og så højt som muligt i tabellen. 

- Min kontrakt løber frem til næste vinterpause, men jeg ser det som en god mulighed for både mig og Brøndby IF, til at få det bedste ud af hinanden. Mit mål er at gøre det så godt som muligt for Brøndby IF, og så må vi se, hvad fremtiden bringer næste vinter. 

Michael Lumb, der får trøje nummer 12, påbegynder træningsopstarten sammen med resten af truppen i denne uge, hvor den bl.a. står på Vo2 Max-test.