CV: Vi afholder vores opstart i Danmark

08.12.2020 13:40

Forberedelserne til opstarten før den vigtige forårssæson er i fuld gang. I tidligere sæsoner har vi brugt en del af vinteropstarten på et træningsophold i udlandet, men på baggrund af regeringens seneste udmeldinger og restriktioner samt myndighedernes rejsevejledninger, har Brøndby IF valgt, at vi i januar ikke tager på træningslejr i udlandet, men bliver i Danmark. Her arbejder vi p.t. på at afvikle tre træningskampe mod divisions- og Superliga-klubber. Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Vi har vurderet, at på baggrund af de nuværende restriktioner, der desværre rækker et godt stykke ind i det nye år, afholder vi hele vores vinteropstart i Danmark. De lande, som før har været mulige destinationer for vores træningslejre, kategoriserer Statens Serum Institut i dag som ’karantænelande’ grundet smitteudviklingen, og Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til de lande.

- Derudover opfordrer myndighederne kraftigt at gå i selvisolation i 14 dage efter en rejse til et ´karantæneland,’ og enhver kan sige sig selv, at det ikke er foreneligt med en god træningsopstart. Planen er derfor nu, at spillerne kommer tilbage fra juleferie 5. januar, og frem mod vores første Superliga-kamp, som spilles torsdag 4. februar, kommer vil at spille tre træningskampe mod danske hold, som vi er ved at lægge sidste hånd på. 

Følg med på Brøndby Indefra og brondby.com, hvor de tre træningsmodstandere vil blive offentliggjort over de kommende uger.