29. NOVEMBER 2020 kl. 10:30
Frendrup: Forventer en svær kamp

I morgen aften går det løs igen, når vi hjemme tager imod Lyngby BK på Brøndby Stadion i 3F Superligaen. Morten Frendrup forventer en svær kamp mod dagens udehold, selvom de ikke har fået den bedste start, og går ind til kampen med stor tro på tingene.

- Først og fremmest tager vi den selvtillid fra de to sejre mod OB og Vejle med ind i kampen mod Lyngby, og de kampe vi har tabt, dem har vi lagt bag os og ser fremad. Vi ved, at Lyngby er et utrolig godt hold, selvom de ligger, hvor de gør. De har rigtig dygtige spillere, så jeg forventer, det bliver en svær kamp mod et hold, der vil give alt for at vinde over os her på Brøndby Stadion, fortæller Frendrup, der har fundet sig godt ind i sin nye rolle på banen som 8’er.

- Det er klart, at jeg regner med, at der kommer nogle omstillinger og lidt mere plads inde centralt på banen for mit vedkommende, så jeg kan løbe ind i de rum, der nu skulle opstå. Det er meget sjovt at komme lidt længere frem på banen og også få nogle lidt andre roller og opgaver. Så det passer mig egentlig fint og er med til at udvikle mit spil på banen, at jeg nu er kommet lidt længere frem.

- Hvis vi kigger tilbage på de kampe, vi har haft mod Lyngby, så har det været tætte opgør. Det har ikke været kampe, hvor vi har vundet stort, så det har været tæt. Derfor skal vi hundrede procent have respekt for dem, for de er et dygtigt hold, der kan spille god fodbold.

Morten Frendrup fik allerede som 16-årig sin debut mod netop Lyngby på Brøndby Stadion, og derfor vækker det nogle gode minder i den tidligere Masterclass-spiller, når han skal møde dem senere i dag.

- Det er måske ikke det helt store, man tænker over, når man går ind på banen og skal spille, men det vækker selvfølgelig nogle gode minder op til kampen, at man var 16 år og kom på banen dengang, lyder det fra Frendrup, der også diskede op med noget af en detalje i sidste kamp mod Vejle.

- Altså jeg mener jo selv, at jeg altid har haft det i mit repertoire, selvom nogle af gutterne vil grine lidt. Jeg føler, det er noget, jeg kan lidt af, så det kan godt være, jeg skal prøve noget mere af dét, slutter han med et grin.  

Foto: Getty Images