25. NOVEMBER 2020 kl. 15:45
Christian Engell takker af

Siden 2014 har mentalitetsudvikler Christian Engell været tilknyttet Superliga-truppen i Brøndby IF samt rådgivet talenterne i Brøndby Masterclass. Det samarbejde er dags dato kommet til vejs ende, da Christian Engell har valgt at sige farvel til klubben.

Christian Engell fortæller, at det har været et kæmpe privilegie at være tilknyttet Brøndby IF.

- Det har været et kæmpe privilegie at være tilknyttet Brøndby IF og jeg er utrolig taknemmelig for den tillid, jeg har fået fra stab og spillere igennem årene. De har alle efterladt et varigt indtryk på mig, og jeg vil gerne takke alle i klubben.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen takker Christian Engell for sin tid i klubben og forklarer tankerne om rollen fremadrettet.

- Vi har i dag sagt farvel til Christian Engell, da han har valgt at stoppe. Vi vil gerne takke Christian for hans bidrag igennem årene. Vi bruger nu denne afsked som en god mulighed til at genbesøge rollen, så vi kan udvikle vores sportslige set-up. Vi har i dag et øget strategisk fokus på udviklingen af egne talenter, så et væsentligt indsatsområde er sammenhængskraften i hele klubben, bistå vores unge spillere når de tager springet fra Brøndby Masterclass, og ikke mindst den daglige sparring med spillere og trænere i Superliga-truppen.

Næste kamp for Brøndby IF er på mandag, hvor modstanderen er Lyngby BK som kan ses på Viaplay og 3+.