22. NOVEMBER 2020 kl. 20:20
Uhre: Kunne godt have lukket kampen noget før

Det ender med en 2-0-sejr over Vejle BK i den første kamp efter landsholdspausen. Mikael Uhre kom undervejs i opgøret på tavlen to gange, hvor den første dog blev underkendt, og ville gerne have lukket kampen lidt før.

- Vi kunne godt have lukket den lidt før, da vi har nogle gode omstillinger. Men vi forsvarer godt nede bagi, så det var vigtigt. Det er vigtigt med et clean-sheet, for vi vinder som et hold og taber som et hold, fortalte Uhre efter kampen, som var en smule nervøs for, at mål nummer to også skulle blive underkendt.

- Jeg tror også lidt, man kan se på min jubelscene, at jeg ikke jublede helt så voldsomt til sidst. Jeg var helt ekstatisk, da jeg scorede første mål, som så blev taget fra mig, hvis man kan sige det sådan.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images