21. NOVEMBER 2020 kl. 15:00
Uhre: Vi skal ud og angribe kampen

I morgen aften går det igen løs i 3F Superligaen, når vi møder Vejle BK på Vejle Stadion. Vi sluttede godt af inden landsholdspausen med en 3-1-sejr over OB, og Mikael Uhre fortæller, at man skal tage det gode spil med og angribe kampen fra start.

- Vi skal tage noget af det gode spil med, som vi viste mod OB før landsholdspausen, for det var en god præstation i rigtig lange perioder. Vi skal ud og tage både det gode, offensive spil med, men også den stabile defensiv, som vi viste gennem det meste af kampen mod OB. Vejle vil gerne fremad på banen, så det bliver spændende at se, om vi kan udnytte den plads. Det har i hvert fald været nogle åbne kampe, de har spillet indtil videre. Så det er klart, at det skal vi bare ud og angribe, lyder det fra Uhre, der følte, at landsholdspausen kom lidt ubelejeligt, selvom den kunne bruges på at dosere spillerne. 

- Man vil jo altid gerne bare spille i længere perioder, så man har som spiller knap så meget brug for de landsholdspauser, som kommer ind imellem. Uanset om det er en god eller mindre god præstation, man har leveret om søndagen, så har man bare lyst til at spille igen.

- Vi ved også, at vi er inde i en hård periode lige nu, hvor der er utrolig mange kampe på stribe efter en kort sommerferie. Så vi spillere har selvfølgelig også skulle doseres rigtigt, så man har energi til de fem resterende opgør. Og det synes jeg er blevet gjort rigtig godt af trænerteamet.

God indbyrdes forståelse på holdet
Uhre er en af de angribere i 3F Superligaen, der har været med i flest mål, og det betyder meget for ham, at han er i stand til at hjælpe holdet med mål – om det så er ved hjælp af at score mål eller lave assists.

- Det betyder meget for mig, at jeg har været med til at skabe chancer og score mål. Det er det, jeg går på banen for, og mål hjælper jo holdet, ogsåjeg er egentlig lidt ligeglad om det er mål eller assists. Så længe jeg kan være med til at være indblandet i en scoring og hjælpe holdet, så er det dejligt. Det er holdet, man kæmper for. For når man præsterer som hold, så bliver der også oftest lagt mærke til de individuelle kvaliteter, fortæller han og sætter ord på sine holdkammerater.

- Der er en rigtig god indbyrdes forståelse på holdet, og vi supplerer hinanden godt. Vi har nogle spillere med god fart, nogle er dygtige til at holde fast i bolden, og andre er gode pasningsspillere. Jeg synes, vi har et godt mix på holdet, og det skal vi blive ved med at bygge videre på.

Foto: Getty Images