13. NOVEMBER 2020 kl. 10:00
Brøndby IF og Red Barnet fortsætter samarbejdet

Som det blev offentliggjort i går, overtager Booztlet.com fra årsskiftet pladsen på Brøndby-trøjen for den resterende del af sæsonen som klubbens nye hovedsponsor. Mange fans har allerede købt sæsonens trøje, hvor Red Barnet er på brystet, og derfor har Booztlet.com ønsket at tilbyde Brøndby-fans, at man selv skal kunne vælge, om man ønsker Booztlet.com eller Red Barnet på brystet, når man køber en Brøndby-trøje.

Marketingchef hos Brøndby IF, Thomas Skov Petersen, fortæller om samarbejdet:

- Der er rigtig mange, der køber Brøndby-trøjer i julegaver, så derfor vil man i vores shop allerede nu kunne vælge, om man ønsker at have Booztlet.com på sin trøje eller Red Barnet. Det valg vil man også have i hele første halvår af 2021, hvor vi fortsætter samarbejdet med Red Barnet. Uanset om fans vælger Booztlet.com eller Red Barnet på trøjen, så vil vi frem til sommeren 2021 fortsat donere 20 kroner til Red Barnet for hver solgt trøje.

Her kan du læse artiklen om Booztlet.com og deres hovedpartneraftale, og du kan købe Brøndby IF’s trøje her.